Kommentar: Don't try this at home

Men hva skjedde så med de første "pannekakene"?

Jeg så med en gang for meg en lykkelig, dum and som gakket i seg kakene. Men kanskje det hadde vært bedre å donere dem til en ku - de må jo like kløvereng!?!

Postet av: trofast lurker at September 17, 2006 10:40 EM

De ser jo egentlig ut som 'lapper' - smakte de lapper?

Postet av: Andreas at September 17, 2006 10:51 EM

Personlig kaster jeg alltid den første pannekaken. Den har jo dratt til seg smaken av alt annet pannen har vært brukt til siden sist man stekte pannekaker.

Postet av: Elf at September 17, 2006 10:52 EM

Trofast: Geir Ove spiste(!) faktisk et par av dem. Resten tok jeg med til en fårikålmiddag hjemme hos foreldrene mine, for å la et par meget sunnhetsbevisste familiemedlemmer få smake på dem. Ingen likte dem (naturligvis), og de ble derfor kastet. Men jeg angrer nå på at jeg ikke sporet opp noen kuer. Det kunne blitt en riktig feststund for dem der ute på engen.

Andreas: Mener du sveler når du skriver lapper? Det er det jeg synes de likner på, nemlig. Sveler er noe av det beste jeg vet, og jeg har til og med en egen takke som jeg steker dem på. Kløverkakene smakte på ingen måte som sveler. Jeg er sikker på at selv dobbelthornsaltede sveler ville vært en delikatesse i forhold.

Elf: Man _kaster_ ikke pannekaker!

Postet av: Kristiane at September 17, 2006 11:08 EM

Sånn skal man ikke skrive om bokhveten. Jeg har en mistanke om at problemet her er sånne pannekakemiks-greier med tvilsomt innhold. Jeg pleier da å få til tålelig tynne bokhvetepannekaker. For ikke å snakke om at bokhvete må til for å lage galettes og blinis.

Postet av: Håkon at September 18, 2006 12:15 FM

Eg blir heilt forvirra av at du ikkje krysskommenterer bildene :)

Postet av: blondine fra landet at September 18, 2006 9:48 FM

Håkon: Her må det presiseres at Kristiane er temmelig fundamentalistisk på pannekakefronten og mener at kun crêpes er ordentlige pannekaker. Dermed blir dette som å sammenligne epler og appelsiner. Til crêpe-pannekaker drikker man melk, til bokhvetepannekaker drikker man tørr cider. Det er bare én av forskjellene.
Vi som liker galettes og blinis, skjønner jo at bokhvete er nødvendig og riktig, og ikke minst riktig GODT,til enkelte pannekakeslag. Når jeg er i København spiser jeg alltid på La Galette: (http://www.aok.dk/profile/452). Anbefales!

Kristiane: Pannekakemiks, du! Tsk, Tsk!
Jeg forventer at du disker opp med ekte hjemmelagede onsdag morgen.

Postet av: Cathrine at September 18, 2006 11:42 FM

Blondie: Det er bare skilt ved fødselen-bildeserier som skal krysskommenteres. Jeg er sjokkert over hvor mange som ikke er klar over at det skal være slik. (Om det var det du mente, da.)

Cathrine, Håkon: Jeg innser at jeg muligens har dømt bokhveten for raskt og hardt. Men jeg er villig til å gi den en sjanse. Faktisk så har jeg tatt vare på en oppskrift på blinis med vaktelegg, og akter å prøve den ut (mest fordi jeg er nødt til å lage noe med yndige, små vaktelegg en gang. Snart.)

Cathrine: Du skal være glad pannekaker i skogen sto på agendaen i helgen, du. For hvis ikke kunne du lett blitt prøvekaninen for bokhvetepannekakemiks-pannekakene onsdag morgen. Men nå blir det altså tradisjonelle, flate pannekaker i stedet. Laget fra grunnen av.

La Galette skal prøves neste gang jeg er i København! Jeg ser den ligger i Larsbjørnstræde, en gate jeg elsker å henge rundt i.

Postet av: Kristiane at September 18, 2006 12:10 EM

Hvorfor får man LYST til å prøve mix`en etter alt negativt overstående? Det KAN vel ikke smake kløvereng? Og hva smaker egentlig kløver? Gress?

Postet av: Caroline at September 18, 2006 9:31 EM

Hvorfor får man LYST til å prøve mix`en etter alt negativt overstående? Det KAN vel ikke smake kløvereng? Og hva smaker egentlig kløver? Gress?

Postet av: Caroline at September 18, 2006 9:31 EM

De ser jo ut som amerikanske frokostpannekaker, de har en litt annerledes konsistens enn de norske og smaker best med sprøstekt bacon og lønnesirup.

(Jeg fikk også litt lyst til å prøve mixen, men jeg liker både frokostpannekaker og galetter.)

Postet av: annetten at September 19, 2006 12:06 FM

Kun crêpes er ordentlige pannekaker? Er det ordløveri å trekke fram at crêpes salées gjerne kan være pannekaker med kløver i?

Når jeg virkelig vil forvirre begrepene bruker jeg halvparten hvete og halvparten bokhvete, og har dessuten litt ufiltrert eplesaft i røren. (Om det høres ille ut så har jeg en oppskrift på ølpannekaker liggende et eller annet sted...)

Postet av: Håkon at September 19, 2006 7:56 FM

Det var det eg meinte, ja, men forstår jo at eg har en del grunnleggande manglar i min kunnskap om bildekommentering :)

Postet av: blondine fra landet at September 19, 2006 9:28 FM

Skal vi se her *scroll, scroll*

Ja, jeg mente sveler. Jeg trodde 'sveler' var 'lapper' på møredialekt nemlig.

Postet av: Andreas at September 19, 2006 11:48 FM

hei,

vet du hva? jeg googla 'twin peaks lørdagsunderholdning' og fikk opp dine bloggarkiver fra 2003. (det jeg egentlig var ute etter var noe som omhandlet det norske tvpublikummets reaksjon på twin peaks som lørdagsunderholdning.)
syntes dette var litt morsomt jeg, så jeg legger igjen en kommentar (leste litt om pannekakene dine også da)

mvh henrik

Postet av: henrik/bob at September 20, 2006 12:07 FM

Sveler og lappar er to (ikkje svært) ulike ting. Visstnok.

Postet av: S at September 23, 2006 4:58 EM

hehe, jeg når jeg googla "crepes" var det første bildet som møtte meg en tallerken full av noe som lignet sveler, med teksten "æsj". det fascinerer. men uansett, det er jo glutenfrie pannekaker! ikke nødvendigvis sunt. bare litt æsj

Postet av: snella stella at Juli 9, 2008 7:58 EM

People deserve good life and mortgage loans or just bank loan would make it much better. Just because freedom is grounded on money state.

Postet av: JeannieRosa at August 11, 2011 12:40 EM

Cheap Ugg UK

Postet av: cheap beats by dre for sale at November 7, 2012 11:34 FM

Cheap GHD Straighteners

Postet av: Ugg Boots UK Sale at November 23, 2012 10:27 FM

cheapbeatshotsales.com

Postet av: cheapbeatshotsales.com at November 23, 2012 2:44 EM

canada goose jacket

Postet av: sac lancel soldes at Desember 25, 2012 9:11 EM

ugg boots uk sale

Postet av: Buy Canada Goose at Januar 1, 2013 5:30 FM

moncler femme

Postet av: doudoune moncler at Januar 17, 2013 7:43 EM

formalwear

Postet av: summer dresses for weddings at Februar 12, 2013 1:30 FM

cheap beats headphones

Postet av: noise cancelling beats at Mars 15, 2013 6:08 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):