Kommentar: Intet nytt fra musikkfronten

Dette høres VELDIG kjent ut. Det er nesten bemerkelsesverdig at vi ikke har vært på akkurat de samme festene, men jeg har ingen erindring om Luka-mas fra en mopedhjelm. Det har åpenbart eksistert parallelle univers på Ski og Kolbotn, og det er klart, vi fra Kølis menget oss ikke med Ski-frikerne.

I min verden satt jeg mye vendt mot stereoanlegget med ryggen mot resten av festen med høye stabler av cd'er rundt meg og fascistisk stålkontroll på hva som ble spilt. No Music Requests!

Postet av: Cathrine at August 10, 2006 1:42 EM

Du husker ikke tilfeldigvis hvilken rygg du måtte stå på for å rekke opp til plakatene av Cindy Crawford??

Postet av: Henning at August 10, 2006 10:18 EM

Da jeg var i begynnelsen av 20-årene, var "vi" essensielt to gjenger: De som skjønte noe av musikk, og de som ikke gjorde det. Det kunne bli noen stygge konfrontasjoner dersom disse to gjengene møttes på samme fest hos noen av den førstnevnte gruppen.

Jeg husker spesielt en innvielsesfest vi var på. Vertene (det var selvsagt et kollektiv) var alle indisponerte av forskjellige årsaker, så jeg tok over stereoanlegget. Det var stor stas og mye dansing.

Med jevne mellomrom kom noen fra den sistnevnte gjengen bort til meg og truet med vold og det som verre er om jeg ikke spilte noe annen musikk. Som den snille personen jeg er, overlot jeg alle platene til dem, og ba dem sette på hva de ville. Etter å ha bladd gjennom flere hundre plater uten å finne noe de kjente til, ga de gjerne opp, og gikk tilbake i hjørnet sitt for å surmule.

Postet av: Fredrik G at August 12, 2006 5:41 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):