Kommentar: By og land

Vi har diskutert dette i dag, og eg har fnist en god del av følgende gullkorn fra Bent Skammelsrud:

"På små steder er det gjerne mindre å ta seg til, og da har man bedre tid til å gjøre det man vil."

Men søta, vil du egentlig ha desse tullemenneskene som naboer? :)

Postet av: kristin at Juli 5, 2006 1:08 EM

Jeg er selvsagt (skulle vel bare mangle) HELT enig med deg! Jeg blir til stadighet forundret og fornærmet over at bygdefolk alltid skal påpeke hvor fryktelig det må være å vokse opp i Oslo. Når vi er på landet skal alle, til enhver tid, påpeke at det må være deilig for barna å oppholde seg der, i frisk luft. Jeg passer selvsagt på å påpeke at hjemme i Groruddalen har vi frisk luft, badevann, skiløyper, flotte lekeplasser og masse lekekamerater rett utenfor døra. Det eneste vi "savner" er enorme mengder klegg og annen ufyse...

Postet av: pia at Juli 5, 2006 1:38 EM

Jeg leste artikkelen i Dagbladet, og ble skikkelig provosert, jeg! Det er da for pokker ikke nødvendigvis så mye bedre å bo på landet enn å bo i byen, bare fordi det er bygd i stedet for by?! Og hva er dette TandeP påstår, at det automatisk er mindre klasser i bygdene? Sludder, pølsevev og agurksprøyt!

Makan!

Postet av: Hege at Juli 5, 2006 5:24 EM

Det bildet av Anette Sagen i db har hun visst tatt selv ser jeg. Man får åpenbart jævlig lange armer av å vokse opp på bygda.

Postet av: ulrik at Juli 5, 2006 7:44 EM

Hei! Kan ikke dy meg, MÅ kommentere det ovenstående:
Jeg er født og oppvokst i Norges nest største by, og urban på min hals. Men er nå likevel bosatt "på landet". Ser helt tydelig at by og land har hver sine fordeler og ulemper. Høres i grunnen ut som dere "dømmer" i like stor grad som "bygdefolket" dere viser til... "Snart" får vi barn (adopsjon). Våre barns oppvekst vil være like god uansett hvor vi bor - bare vi voksne sørger for at behovene deres tilfredstilles. Eller hur?

Postet av: Irén at Juli 6, 2006 1:40 FM

Jeg er så uansvarlig at jeg har latt mine barn vokse opp nesten i Tønsberg sentrum. Lille Tønsberg. Også jeg har fått negative kommentarer om å la barn vokse opp i byen. Hallo!

Postet av: Fran at Juli 6, 2006 8:57 FM

Einig i at det var ei fullstendig toskete sak. Eg tenkte forresten straks på deg då eg såg oppslaget.

Postet av: Maria at Juli 6, 2006 3:34 EM

Kanskje litt feil perspektiv, men mine tankar går til dei arme stakkarane som har sommarjobb i tabloidpressa, og vert sette til å skriva møl som dette. Godt mogleg dei tre journalistane er oppvaksne på bygda sjølv, men eg tvilar på dette var deira personlege korstog mot fæle stygge Oslo likevel, for å seia det sånn...

Postet av: -lin at Juli 6, 2006 4:07 EM

Hva vet du om at 11-12-åringer drikker seg full på hjemmebrent i Trønderlag? Har du noen gang bodd i Trønderlag? Du sitter der og ber Tande P og Anette Sagen ikke uttale seg om ting de ikke vet noe om. Når du ikke vet en dritt selv. Vær så snill å hold kjeften din!


Postet av: Ingrid at Oktober 23, 2006 6:49 EM

Ingrid: Nå må du ta deg en bolle. Hvis du leser hva jeg har skrevet, ser du at det står: "Og for å avslutningsvis være litt usaklig tilbake: Bygdene i Trøndelag? Der 11-12-åringer drikker seg fulle på hjemmebrent? (...)". Det er et lite sleivspark sånn helt avslutningsvis. En såkalt spøk.

Postet av: Kristiane at Oktober 31, 2006 10:20 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):