Kommentar: Jeg går i bane

Wow, er du blant de utvalgte som har fått prøve den nye banen! Den så uhyre stilig ut på bildet i avisen. Jeg kan bare ikke fatte at du stemmer for rødt i denne sammenheng? Den som er enig med meg i at de nye t-banene i k k e skal være røde, trykker på mentometerknappen nå.

Postet av: Klara kollektivtransport at Januar 27, 2006 10:55 FM

Jeg har også prøvd den nye t-banen! Og jeg fikk t-bane-sjokolade også.
VELDIG urbant, og veldig flott.

Postet av: Anja at Januar 28, 2006 8:14 EM

Fikk meg en liten tur med banen den første dagen, jeg også! Så doven som jeg er, får jeg jo stadig anledning til å granske Sporveiens rikholdige utvalg av fremkomstmidler. I likhet med Anja ble jeg tildelt t-bane-sjokolade. Jeg trodde ikke mine egne øyne; det var helt surrealistisk å se sporveisansatte dele ut gratis, spesialdesignet snop.

Du får vente til din svoger legger sine (etter eget utsagn) klamme hender på de nye vognene. Kanskje han kan kline på litt rød lakk med det samme?

Postet av: Elin at Januar 30, 2006 8:43 EM

Jeg stemmer for takk og farvel til rødt og blått, det ser jo rett og slett superwow ut på det bildet, de gamle grimme vognene er ikke mye å spare på (favorittvognene mine er forøvrig de med trepanel som gikk til Holmennkollen før i tiden).

Postet av: i1277 at Februar 9, 2006 1:35 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):