Kommentar: Og fuglan som e fri, dem ska vi svei (...)

Har hørt at disse føglan "gjør seg selv", men ikke helt, altså...?

Jaja - aldri så galt at det ikke er godt for noe. Jeg fikk meg i alle fall en god latter. Og den tittelen minner meg om alle misforståtte sangtitler! Finurlig.

Postet av: alliene at Desember 19, 2005 8:19 FM

Etter å ha blitt avspist med et uttall tomme, litt mer undrende eller til og med skeptiske blikk etter å ha forsøkt å dra en misforstått Ågereferanse inn i en sammenheng hvor jeg åpenbart helt ensom og alene følte den var hysterisk treffende og til poenget, var jeg hellig overbevist om at jeg var den eneste som hadde greid å fiksere uttrykket "dem ska vi svei" i hjernebarken. Takk for at du viste meg at jeg ikke er alene!

Postet av: Lasse G. Dahl at Desember 19, 2005 10:23 EM

Fnis... Kristiane da - selv JEG klarer å raske sammen et brukbart kalkunmåltid! Men jeg får ikke like morsomme historier ut av det da.

Postet av: Mia at Desember 20, 2005 7:22 FM

Åge-kopistene DDE sang også en sang hvor jeg var overbevist om at teksten gikk slik: "Lensmainn va aldri så vakker som da vi lynsja'n på kaia..."

Postet av: Elf at Desember 21, 2005 1:42 EM

Tack för senast! "Hyggelig kveld" - JA! Och den reservrätten ni fixade till kunde ha serverats en kunglig, så det så! :-) (Gläder mig förresten att se att nån fler upptäckt doldis-serien Gilmore Girls...) God jul!

Postet av: Evalena at Desember 21, 2005 8:44 EM

kl er snart 4 på natta, har en 2 åring som snorker med bronkitt på sofaen og jeg tørker tårer etter å ha ledd meg i hjel med en sår hals latter. GUD HJELPE MEG!!! Skulle ønske Alberto kunne godt nok norsk til å lese deg:-)
Jammen kan dere lage NORSK mat ja:-) Jeg har med syk svigermor lagd kalkun 2 ganger i jula jeg - og det er ikke alt for mange ganger jeg får skryt av maten min, men det har jeg fått - både av kalkunen OG stuffingen - etterpå har jeg laget kjempe gode canalones (= spansk verson av lasange) av restene. Høres nesten ut som skryt dette, men jeg er aboslutt ingen ekspert på kjøkkene, lager noen få ting som jeg ELSKER å spise!!
GODT NYTT ÅR!!!!
Gleder meg til å høre fra deg i 2006 også
ps: har sett mailen din, men har vært uten data og internet en stund nå og må få litt tid til å komme meg!

Postet av: Josefin at Januar 6, 2006 4:07 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):