Kommentar: På kjøret igjen

Jeg innrømmer åpent at jeg må få med meg Hotel Cæsar HVER dag. Dersom det ikke passer, sørger jeg for å få tatt det opp. Serien startet da jeg gikk folkehøgskole, og var fast innslag etter kveldsmaten. Etter noen års pause er jeg på'n igjen. Synes livet var litt enklere da Rederiet gikk på TV. Det var jo bare en gang i uka.

Postet av: Hesteberta at November 3, 2005 9:53 FM

Da jeg gikk på folkehøgskole så vi på Dallas (Dallas!!!!) hver dag før middag, og idet middagen var over stormet en trofast gruppe ut i tv-stua for å få med oss dagens episode av Home and Away.

Og jeg har lest hele Sagaen om Isfolket... Vel og merke da jeg var 13, men dog.

Postet av: Handbag at November 3, 2005 11:37 FM

Eg såg Beverly Hills på tvNorge ein sommar for nokre år sidan, då gjekk det ein episode kvar dag i, ja, to-tida? Eg var overlukkeleg. Endeleg skulle også eg, som i heile min oppvekst berre hadde fått inn nrk1, få sjå BH! Eg hadde lese BH-bøker frå TL-klubben, så eg visste litt kva det gikk i, og eg vart IKKJE skuffa. Eg syntes derimot at serien var overraskande bra! Og då Matthew Perry dukka opp i ein episode som deprimert og sur rikmanns-son, var entusiasmen min til å ta og føle på.

Postet av: Olaug at November 3, 2005 3:30 EM

Det er bare én serie som har fått meg til å gå hjem tidligere enn jeg vanligvis pleier. Det var 'Brideshead Revisited' med Jeremy Irons i hovedrollen. Men den er det vel ingen som husker. 'Beverly Hills' har jeg bare sett én episode av og det var den aller første. Den ga ikke mersmak. Men så er nå jeg en uforbederlig snobb også da (jfr. 'Brideshead').

Postet av: Rulle Kebab at November 3, 2005 3:50 EM

Ha! Sannelig godt jeg ikke har tv lenger. Jeg tror faktisk jeg fikk med meg minst fem sesonger av 90210... Bodde en periode i USA.

Postet av: alliene at November 4, 2005 8:40 FM

Godt å se at dere er flere presumptivt oppegående mennesker som ikke bare lar seg fenge, men også regelrett fange, av uhorvelig dølle serier... Da jeg studerte filosofi mellomfag(!)for en ti års tid siden, kom jeg 20 minutter for sent til forelesningen hver dag, fordi jeg måtte se A Country Practice først. Det var en særs lite fjong serie om en dyrlegepraksis på den australske landsbygda, som jeg fulgte med på helt uten ironisk distanse. Jeg hastet sågar hjem om ettermiddagen for å se SAMME EPISODE I REPRISE før samboeren kom hjem.... Altså den samme episoden to ganger på én dag, fem dager i uka. Det var dopet sitt, det!

Postet av: Cathrine at November 7, 2005 3:45 EM

I think you hit a bullseye there fealls!

Postet av: Titia at Desember 19, 2011 10:51 FM

5aFN2l flwjbjzhwfsz

Postet av: mcibecldirh at Desember 19, 2011 3:38 EM

J6TDOs mqjqfzhfwafp

Postet av: uakgypq at Desember 21, 2011 6:41 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):