Kommentar: S-ordet

Å nei! Jeg som elsket tanken på at du syklet rundt i Oslo med de turkise dekkene dine!

Tips: Ut og kjøpe asfaltrens på nærmeste bilrekvisitabutikk evt bensinstasjon som fortsatt har respekt for seg selv. Den er veldig effektiv og du kan kanskje redde dekket.

Postet av: Elf at Juli 12, 2005 10:59 FM

Som representant for kollegene må jeg kreve et dementi: Vi morer oss stort over sykkelhistoriene dine, Kri. Hold fram som du stevner (mot de røde lysene).

Postet av: Nøkle at Juli 21, 2005 11:56 FM

Hihi, kjærsten min har også noen sykkelhistorier... Som den gangen han hadde glemt å låse sykkelen sin mens han var en snartur innom skolen, og da han kom ut igjen (stressa) låste han sykkelen fast i stativet før han slengte seg oppå og prøvde å starte sykkelturen hjem.

En annen gang sykla han på den store bilveien, i en nedoverbakke (og i følge ham selv utrolig fort), og så så han en fartsboks, så han sto på bremsene, og tenkte et lite øyeblikk at han var heldig som så den i tide.

Den siste historien (av dem han har fortalt meg) var da han hadde sykla til byen for å møte meg. Da han skulle hjem igjen hadde han drukket en øl, men klarte likevel å kjøre inn i et tre. Da ble han så trøtt at han sovna.

Jeg tror det er noe med de syklene

Postet av: Silje at August 3, 2005 10:42 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):