Kommentar: Når knoklene blir til gelé

Jeg lurer på hva fankern tutet han på deg for. Hadde han tenkt å kjøre på rødt lys og mente du var i veien?

Ellers er jeg helt enig i dette med bilhorn. Jeg hater bilhorn. Spesielt de lavpannede idiotene som fløyter når de skal hilse på noen som går på fortauet. Hallo? Hva er nå det for noe? Jeg skvetter like mye hver gang uansett om jeg er syklist eller fotgjenger, og jeg gjør aldri noe sånt selv. Helt sant.

Ellers var det jo en glitrende posting for å få ut frustrasjonen. Du bannet ikke en eneste gang, noe jeg neppe kan skryte av å ville klart. Håper sykkelen triller fint med dekket som har så fin farge. :)

Postet av: Elf at Juli 7, 2005 10:07 FM

Elf, du skriver "fløyter" i stedet for "tuter". Det sier Geir Ove også på sin dialekt. Det er utrolig morsomt og søtt, og jeg skulle tatt det i bruk selv, var det ikke for at jeg synes "å fløyte" er så positivt ladet at jeg nekter å bruke det om denne ufine og nedrige handlingen.

Det nye dekket ruller som bare det, huhei :)

Postet av: Kristiane at Juli 7, 2005 10:26 FM

Så du er av den oppfatning at syklister ikke skal følge trafikkreglene? Syklister i trafikken må være det mest irriterende som finnes, sammen med unødvendig bruk av bilhorn og manglende bruk av blinklys.

Postet av: Sovehue at Juli 7, 2005 10:32 FM

Selvsagt skal syklister følge trafikkreglene. Man har imidlertid et _litt_ større slingringsmonn som myk trafikant, og i scenarioet beskrevet overfor mener jeg man kan benytte seg av det.

Postet av: Kristiane at Juli 7, 2005 11:37 FM

Det er utrolig hva man kan oppleve i trafikken.

Her om dagen så jeg en bilist som stoppet for fotgjengere i Prinsens gate. To jenter krysset fotgjengerfeltet i et bedagelig tempo mens de spiste is. Bilisten tutet lenge på dem, trolig fordi han mente at de ikke gikk raskt nok over gata.

Postet av: Fredrik G at Juli 8, 2005 10:14 EM

Din syklistbølle! Det var jeg som bærta på deg! Er det mulig å bare ikke forstå at man ikke skal ha TURKISE SYKKELHJUL!

Hehe... jadda. Nei, men så joda. Jeg bare tuller. Jeg er jo aldri i dine trakter lenger.

Neste gang noen tuter på deg - smalle hånda di i panseret eller i taket på bilen. I en eventuell politianmeldelse er det bare å si at bilen tuta og du ble driitredd, og reagerte med å slå. Slikt forstå de sikkert.

Bajbaj.

Postet av: erryK nossnahoJ at August 3, 2005 4:16 EM

Tuting? Det er slik menn i bil sjekker opp damer, det.

Postet av: mathias at August 4, 2005 10:59 FM

Monica skriver:Se5e5 kul att le4sa detta. Det kunde ha varit jag som sirivkt. Kom hem fre5n Mallorca ff6r 7 dagar sedan och upplevde ke4nslome4ssigt det samma som du. Att tillbringa ett par veckor utanff6r se4song pe5 en annars ve4lbesf6kt och tre5ng turistort, se snf6n i bergen, plocka en apelsin, titta pe5 Majorcinernas lugna helgpromenader le4ngs med hamnen, i stort sett bara hf6ra spanska pe5 de sme5 krogarna osv. Vi fick ockse5 vara med och fira San Sebatian med massa musik, fyrverkerier och karneval. Alla inve5nare i Palma var ute pe5 gator och torg och grillade och drack, utan att det blev stf6kigt.Detta vill jag uppleva igen.

Postet av: Faesal at September 21, 2012 4:29 EM

5qz7vM fmiwqnquwywt

Postet av: otjphhhhvkr at September 22, 2012 7:34 FM

cuEHwY ygaueeoubmzi

Postet av: exzxivmfxvk at September 24, 2012 4:57 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):