Kommentar: Basket case

Ikke fortvil! Kurv på styret er ikke ekvivalent med alderdom. Jeg har kurv - riktignok på en god, gammeldags damesykkel. Den eneste reaksjonen jeg har fått på det, er at svært mange synes det er morsomt å plystre eller nynne melodien fra Brelett-reklamen når jeg kommer syklende forbi. Na-na-na-na-na-nana, na-na-na-na-na-na-nana... Kurv er både fint og praktisk, det!

Postet av: Handbag at Juni 28, 2005 9:06 FM

Kurv på sykkel er undervurdert! Jeg har også Brelett-sykkel, og fikk mange, mange "nanna-nanna-na-nanna"-blikk/kommentarer da jeg brukte ovennevnte som rullestol i gravid/bekkenløs tilstand. Kurv er praktisk!

Jeg sykler dessverre bare innendørs for tiden. Der er kurv overflødig.

Postet av: alliene at Juni 28, 2005 11:53 FM

Eg har alltid synst at det er fint og koseleg med korg på sykkelen, og før eg las dette har eg ikkje tenkt over kva det seier. Men eg får vel berre konstatere at eg ER ei gammal dame.

Postet av: Maria (73) at Juni 28, 2005 3:34 EM

Basket Case! Du som stadig finner nye sangtittel-titler til dine innlegg; Dette var, til nå, den beste.

Bra Nina!

Postet av: ulrik at Juni 28, 2005 10:30 EM

Ingenting vondt sagt om sykkelkurver, men jeg kan anbefale en enda rimeligere løsning: en gummistropp med kroker klistrer veska trygt til bagasjebrettet.

(Ja, jeg er klok av skade - kan fortsatt mane fram den panikken jeg kjente i 1993, da jeg på Grorud oppdaget at veska med lommebok og det hele var sporløst forsvunnet. Den ble gudskjelov gjenfunnet på Stovner - urørt.)

Postet av: Elin at Juni 29, 2005 9:55 FM

Det er bare det, Elin, at vesken får sølesprut på seg når det regner. Sikkert fordi jeg har offroad-sykkel med nesten ikke-eksisterende bakskjerm. Jeg får sølesprut oppover ryggen og i håret - og hva verre er, på vesken. (Nå skal jeg ikke påberope meg at jeg sykler i all slags vær, men det hender jeg blir overrasket av regn mens jeg er på jobb, og ikke har annet valg enn å sykle hjem.)

Postet av: Kristiane at Juni 29, 2005 2:36 EM

Hehe, du har endelig sett lyset, forstår jeg.

Jeg kan anbefale skjermer også, om du ikke allerede har det, da. Så blir man ikke så skitten av å sykle i regnevær.

Selv har jeg et sett med sykkelklær. Hvis jeg sykler i "vanlige" klær, blir de uhelbredelig skitne umiddelbart. Spesielt buksene.

I går kom jeg på at jeg hadde glemt jobbeklærne da jeg var halvveis til jobben. Så jeg måtte snu og hente dem. De ble én mil ekstra på sykkelsetet.

Postet av: Fredrik G at Juni 29, 2005 5:06 EM

Jeg har vurdert det samme nå over lang tid og i forrige uke gikk jeg resolutt inn i en sportsbutikk og fikk den hyggelige mannen med snurrebart til å montere "damekurv" på min offroadsykkel... Er såååååååååå fornøyd.
hilsen smugleser!!

Postet av: marianne at Juni 30, 2005 11:07 FM

Her i Laos faar man ikke kjopt hverken sykler eller mopeder uten ferdig montert handlekurv. Uten kurv hadde man kun faatt plas til en familie pr doning, med kurv faar man plass til grisen ogsaa. I tilfelle noen lurte

Postet av: Kevin at Juli 2, 2005 12:24 EM

Jeg vil slå et slag for den gode gamle sykkelvesken Selv har jeg innimellom hatt denne hengende permanent på siden av bakhjulet. Oppi den legger jeg ryggsekk. laptopp etc. Egner seg også til regntøy og slikt som man til enhver tid må ha tilgjengelig her på vestlandet.

Postet av: pjotr at Juli 4, 2005 10:23 FM

Houses and cars are expensive and not everybody is able to buy it. But, loans are invented to aid different people in such kind of cases.

Postet av: MENDOZAFlorine28 at Oktober 2, 2011 1:43 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):