Kommentar: Nesten ren seksognitti

Man spiser selvsagt hardcoresjokoladen vekselvis med søttiprosentsjokoladen. Nam.

Postet av: ina at Juni 21, 2005 12:36 FM

Man skal likevel ikke undervurdere kakao du. Det skal visstnok være et meget virkningsfullt efrodisum (eller hva det heter), mens denne melkesjokoladen har vel lite å skryte av på denne fronten, med sine usle kakaoprosenter.

Postet av: Andreas at Juni 21, 2005 3:08 FM

Hehe, jeg eeeelsker faktisk 86%-sjokoladen. Først på grunn av at man ikke orker mer enn en bit eller to, men nå synes jeg faktisk den er fabelaktig god. Å spise melkesjokolade er nå som å tygge sakkarin. Hang in there!

Postet av: Handbag at Juni 21, 2005 8:59 FM

Jeg liker faktisk 80% sjokoladen. Og Lindt lager noen sånne varianter de også. Favoritten er likevel en lekker sak med kakao-opphav fra Madagaskar. Husker selvfølgelig ikke navnet nå. Der er kakaosmaken litt mer krydret.

Sammen med god kaffe er de uovertrufne. En liten bit sjokolade i munnen, en slurk kaffe. La sjokoladen og kaffen blandes litt. Noen tygg på sjokoladen slik at den blander seg med kaffe. puste gjennom nesen og kjenne aroaen, smaken, helheten.

Postet av: Pjotr at Juni 21, 2005 8:59 FM

Eg likar også den mørke sjokoladen godt, og har (dessverre) ikkje noko problem med å stappe i meg store mengder av den. At den er mørk gjev meg ikkje så mykje betre samvit etterpå.

Postet av: Maria at Juni 21, 2005 12:26 EM

Jeg tror ikke det derre fungerer for meg. Hvis jeg har noe sjokolade i nærheten, stapper jeg alt sammen i meg i løpet av så kort tid som mulig. Uansett om den er mørk, lys eller farget.

Postet av: Fredrik G at Juni 21, 2005 3:12 EM

Nei, man får ikke svelget sånn supermørk antioksidant-sjokolade. En gang jeg tok en bit - det er lenge siden, kjentes det som om spiserøret krympet, og i dagevis etterpå gikk jeg rundt med en tørr flekk i halsen.

Jeg liker ikke ansjos og spiser det aldri selv om det sikkert er svært sunt...


Postet av: Klara Kvikklunsj at Juni 21, 2005 5:45 EM

Herlig! Nå fikk du i alle fall meg til å spise opp resten av en (mørk) kokesjokolade vi hadde liggende (på toppen av en sterkt kokosmelkpreget thai-middag, nytt skjørt OG en McFlurry med Nonstop *skammer seg* Men nå hadde vi jo en lang tur i skogen også, da...) Den aller bitreste sjokoladen kan være tung å svelge, men det er utrolig hva som glir ned når det ikke finnes alternativer.

Postet av: Elin at Juni 21, 2005 10:58 EM

Jeg har til dags dato aldri smakt slik "sunn" sjokolade. Rett og slett fordi jeg vanskelig kan forestille meg at den smaker særlig godt.

Tidligere har jeg løst samme "problem" som du nevner med å kjøpe Bridge-blanding.
Jeg liker egentlig ikke slik bridgeblanding, så jeg spiser nesten aldri noe av det. Samtidig kan jeg jo ikke kjøpe mer godteri i og med at jeg faktisk _har_ denne skåla stående :o)

Kanskje verdt et forsøk med denne mørke i stedet.
Tror jaggu jeg må prøve :o)

Postet av: Cecilium at Juni 27, 2005 1:06 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):