Kommentar: Se hva katten dro inn

Vår pusekatt danderte sin første fangst pent på matmors hodepute slik at hun kunne få den til frokost når hun våknet. Det var en skogmus.

En pen liten gest som matmor aldri glemmer..
:-D

Postet av: pjotr at April 18, 2005 1:18 EM

Men helt malapropos
-fikk du med deg førse episode i Mio min Mio-hørespillet på barnetimen i kveld? Begynte idag og går i tre hele uker!

Postet av: marken at April 18, 2005 11:10 EM

Skjønner først nå hvorfor muttern var så entusiastisk og godsnakkende til Pus da den kom med nattens fangst. Dóg minnes å huske en viss urolighet i stemmen når spissmusa ble pent dandert på foten hennes engang hun stod på kjøkkenet og ordnet alternativ middag til oss andre.

Postet av: Jon at April 21, 2005 8:24 EM

I nabolaget vårt er det fire katter (inklusive vår egen) som deler territorie. Uten vitner til ugjerningen, er det dermed umulig å vite hvem av de fire som er ansvarlig for å ha satt en stopper for to små, søte og uskyldige rødstruper sine levedager.

Underlig nok er rødstrupene bare tatt av dage, og plassert tilsynelatende uskadd (noe pjuskete i fjærdrakten - og selvfølgelig livløse) midt mellom de to husrekkene hvor kattene hører hjemme.

Man skulle nærmest tro at de fire pelskledde har arbeidet i flokk, og delt på æren ved å legge fangsten i sentralt i fellesarealet.

Jeg for min del håper og tror at vår egen (nylig kastrerte) hankatt nøyer seg med å fange insekter...fuglene hører så absolutt til på den grønne gren, før de av naturlige årsaker må forlate den.

Postet av: Christin at April 27, 2005 10:06 EM

Skal vi bytte katt? Hypatia har startet sitt sedvanlige sommerrituale, som innebærer ukentlig utrensking i nærmiljøets fuglebestand. Drepe dem gidder hun sjelden, dermed faller det på matmor å gang på gang dra fram bøddelsteinen (ja, jeg har faktisk en stein beregnet kun til dette formålet liggende rett utenfor inngangsdøra) for å sørge for en så hurtig og human avslutning på dramaet som mulig.

Vær glad så lenge du slipper.

Postet av: ina at April 29, 2005 3:12 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):