Kommentar: Surmavet om håndball

Ja,snakk om styr!!!
Jeg prøvde(som den "gode" hustru jeg er),å slange meg i sofa'n med min kjære i kveld(som skulle se håndballkamp!!!)Ettersom kampen skred fram,og patriotismen nådde UANTE høyder,fant jeg det tryggest å skygge banen.Det ble direkte For farlig å slange seg!Kaffekopp,katt,knyttnever,puter og tøfler fløy veggimellom mens min kjære ga fra seg sine urskrik!Snakk om frustrert frue!!(forøvrig en toppers serie,ja..)

Postet av: hanne at Februar 1, 2005 10:50 EM

Personlig synes jeg håndball på tv helt ok. Men programmer som måtte avvike pga tv2´s EKSTRA SPORTSSENDING nummer uendelig, er uhørt. Den gode følelsen av å skli ned i godstolen og kikke på favorittserien kan man nok heller glemme, ja! Jeg merket meg dóg at når vi ledet med 6 mål på Sverige, først da, fikk kommentatorduoen klump i halsen og syntes Sverige led forholdsvis mye av dommerenes inkompetanse. Klapp på skulderen. Dommeren har noen ganger feil selv om Norge vinner.

Postet av: Jon at Februar 2, 2005 3:39 FM

Jeg ringte TV2 for å høre hva helvete de mente med å la kultur nok en gang vike for sportstyranniet. Jeg ble da forklart av den meget vennlige og serviceinnstilte mannepersonen i andre enden av linja at grunnen var enkel: Undersøkelser viser at de som ser sport og realityserier er langt mer påvirkelig av reklame enn andre kundegrupper. Folk som ser "intelligente" tv-serier velger faktisk bort reklamen, og er derfor mindre attraktiv som kundegruppe!

Siden sportsfolk er villig til å betale for sporten, akkurat som forbrukere av porno gjør, hvorfor ikke la tv2 og nrk starte en betalkanal for sport? La de lavpannede sportsfreakene betale for helvete. For det første kan da tv2 og nrk ha råd til å by på store arrangementer som nå ligger så høyt i pris at du kan slette ulandsgjelda med pengene. For det andre kan vi som liker skikkelig underholdning få ha tv-programmet vårt i fred. Amen.

Postet av: Elf at Februar 2, 2005 8:29 FM

Sutrekopper.
Historien gjentar seg ved hvert eneste OL, VM og Tour de France. En uke med idrett på TV blir for mye å bære for dere, og ord som "skandale", "ramaskrik" og "hysteri" verserer hyppig i medier ikke ulikt dette.
Dere har ennå ikke hørt meg og mine ynke oss over DAGLIGE doser hotell-såpe, IDOL-skrot og frontreportasjer fra slankekrigen, så stålsett dere noen få dager til. Dette klarer dere!

Postet av: fratho at Februar 2, 2005 9:00 FM

Skygge banen er nok det beste når håndball raser som verst. Jeg synes det er flott i OL og slikt jeg, men da når OL holdes på andre breddegrader enn den største europeiske. Da kan entusiastene være trøtte om morgenen og være våken om natten, så får vi andre se teve som vi pleier!

Sier nå jeg.

Postet av: Andreas at Februar 2, 2005 11:17 FM

Synes TV2 kunne skaffe seg en reservekanal jeg. Slik som alle andre har. Så kunne de vist sport på den ene og viktige ting på den andre.

Postet av: Mildrid at Februar 2, 2005 11:24 FM

Men TV2 har da en "reserve"-kanal! TV2 Xtra! Der sender de stort sett sport og sånn... sms-chat-tull. Bare se:
http://pub.tv2.no/TV2/sporten/article175877.ece

Tror alle skal få inn denne kanalen, bare de leter litt. :)

Heia (herrehåndballs-) Norge!

Postet av: Anders at Februar 2, 2005 11:52 FM

Vi får ikke inn den kanalen :|

Postet av: Mildrid at Februar 2, 2005 2:12 EM

Vi får ikke inn den kanalen :| Men det er vel fordi vi må stemme over tv-kanalene vi skal ha (borettslag)

Postet av: Mildrid at Februar 2, 2005 2:12 EM

Njaaaaaaaoooooouuuuuuuiiiiidet vet jeg ikke. Borettslag her også, men vi har den. Trodde det var sånn type kanal som fulgte med TV2 gratis, liksom.

Har du prøvd å bekle en salatbolle i aluminiumsfolie, sette en gaffel i midten, koble til et par ledninger til tv-en og rette bollen mot månen?

Postet av: Anders at Februar 2, 2005 2:20 EM

Hehe. Nei det har jeg ikke prøvd. Kanskje det gjør susen. Reglene her i borettslaget er at vi får 20 kanaler. 5 er faste, så stemmes det inn resterende. Derfor får vi istedet kose oss med tyrkisk tv A+ fremfor Tv2 extra...

Postet av: Mildrid at Februar 2, 2005 8:31 EM

fratho: Når hendte det at andre omgang av en fotballkamp måtte gå ut fordi en såpeserie ble ansett som så nasjonalt viktig at alt annet i hele verden måtte vike plass?

Mildrid: De kanalavstemningene er like fikset som et presidentvalg i Mosambique.

Postet av: Elf at Februar 3, 2005 9:57 FM

Elf: Det hendte vel strengt tatt ikke. Heldigvis.

Postet av: fratho at Februar 3, 2005 11:56 FM

Elf: Jeg har tenkt det samme. Jeg ønsket programmer som BBC Prime, Food og Travel Channel. Men så fikk vi heller tyrkisk a+, fransk tv5 og Hallmark :(

Postet av: Mildrid at Februar 3, 2005 7:23 EM

Jeg liker håndball bedre enn fotball. Ble dermed så eksaltert at jeg nesten veltet en liter vann i laptopen under Sverige-kampen. Men kunstløp er selvsagt tingen.

Sport er fint for å drømme seg bort. Som Se og Hør på tv. Motvekt til det meningssterke er alltid bra, synes jeg.

Postet av: Ine at Februar 4, 2005 2:43 EM

Nesten godt å se at det finnes ting vi ikke er enige om også, Kristiane! Jeg er blant dem som har ropt høyt og ivrig i et par uker nå, og jeg stod sågar tidlig opp (dvs. kvart på ti) på en lørdag for å se kampen om sjuendeplassen. (Det skal riktignok innrømmes at jeg lusket unna etter hvert. Det fantes visst grenser, selv for meg.)

Enfoldige, sier du? Mulig det, men jeg vil i alle fall hevde at de fleste spillerne tar seg LANGT bedre ut enn langrennsløperne. Og så slagger de ikke engang! Det i seg selv er nesten grunn god nok til å sitte benket (hvilket er eksakt hva min favoritt, Håvard Tvedten, har gjort det meste av tiden - hrmf).

Postet av: Elin at Februar 6, 2005 1:16 EM

Eg har ikkje favorittserien din som favoritt, men eg er heller ikkje særleg begeistra for sport. Så det er ein tap-tap-situasjon for meg.

Postet av: Olaug at Februar 7, 2005 1:55 EM

Åhhh, endelig noen som er enig. Får brekninger. Sporten MÅ avvikles! ASAP!

Postet av: Monica at Februar 10, 2005 3:29 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):