Kommentar: De tykke og de smale

Jeg blir bare så irritert på Se&Hør når de skriver sånt tull. De må da skjønne at kroppen ikke går rett tilbake til str 36 etter man har gått gravid i 9 måneder. Jeg tror ikke Mette-Marit var veldig bekymret for de ekstra kiloene i barnedåpen. Det var det nok Kjell Arne som var. Forøvrig driver Dove å kjører en kampanje med ikke-beinrangler på reklameboards nå. Den synes jeg er fin :)

Postet av: Mildrid at Januar 21, 2005 11:07 FM

Hvordan klarer en mann å komme på sånne meningsløse vendinger? Hva i all verden vet han om hva MM føler? Hun har sikkert mer enn en kåpe i skapet. Det er vel ikke sånn at "ja, ja jeg får vel bruke den gamle kåpa i år igjen..."
Hun har sikkert minst to!

Postet av: Randi at Januar 21, 2005 2:49 EM

Det er ikke meningen å virke arrogant, men jeg synes at når man leser Se&Hør, så bør man ikke bli overrasket over at man blir servert en rekke sludder. Det er omtrent som om man bestiller polets rødvin på en restaurant; da kan man ikke etterpå klage over at den ikke smakte som forventet, og be om å få en ny flaske.

Postet av: Fredrik G at Januar 23, 2005 7:16 EM

Fredrik: Jeg ble ikke akkurat overrasket, snarere opprørt, og det må da være lov! Jeg kjøpte selvsagt ikke bladet (hva tar du meg for?), men kikket i det mens jeg sto i kassekø på Meny.

Postet av: Kristiane at Januar 23, 2005 7:46 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):