Kommentar: Hver eneste tann med børste og vann

Hahahihi...må til! Det der med å bruke den gamle metoden etter å ha prøvd den nye kjenner jeg meg igjen i(ikke så uvanlig kanskje?). Da jeg hadde fått kalkulator for første gang pleide jeg å regne ut på papiret etterpå, for sikkerhets skyld!...Det hender faktisk at jeg gjør det av og til ennå, når jeg føler meg litt usikker...knis.

Postet av: Tine at Januar 4, 2005 12:42 EM

Hihi. Vi har skaffet oss noe sånt, vi også, men ikke kommet så langt som til bruksanvisningen enda. (Den fulgte med på CD...)

Postet av: Anne at Januar 4, 2005 1:57 EM

Hahaha! Sånn var det for meg da jeg fikk prøve Ulriks gjeste-børste-hode også! Man blir så svimmel og ør, jeg syns det var skummelt jeg! Elektrisk tannbørste skal aldri stå på min juleønskeliste - bare snille barn som får en til å le, takk.

Postet av: Klara med kosten at Januar 4, 2005 2:44 EM

Håper ikke min tannlege sier det samme. Jeg er redd elektriske duppedingser i kjeften! Sverger til jordan i plast.

Postet av: Mildrid at Januar 4, 2005 8:20 EM

Men kilingen går over. Og for en følelse av renhet man etterhvert får! Når min elektriske tannbørste plutselig har for lite strøm fordi "noen" har glemt å lade den opp, og jeg må ty til manuell børsting på gamlemåten, føler jeg meg som en primitiv krokodille med ukegamle slintrer mellom tennene! I mesteparten av vårt årtusen har jeg sverget til elektrisk børste - og tannlegen er full av gråtkvalt skamros og har null-hull-desperasjon i blikket.
Og med den elektriske børsten kan jeg pusse aller bakerst og innerst uten at byttedyr fra de siste ukene spontant kommer veltende opp av svelget!
Jeg avslører ikke merke - dette er bare begeistring, ikke reklame!

Postet av: Onkel børstesullik smiler fra øre til øre at Januar 7, 2005 8:47 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):