Kommentar: Surrealistisk

Pytt, vi bare gjør som stesøstrene til Askepott: Hugg en hæl og kapp en tå, så sitter skoen på!

Postet av: Klara klumpfot at November 19, 2004 12:51 EM

Men kjære Klara, hvordan parerer du duene fra Aftenpostens annonseavdeling, når de sitter over hodet på deg og kurrer så bedårende:
"Rokokorooo, rokokorooo,
Klaras sko er fulle av blod!"
Rokokoroo, da tenker jeg Aftenposten sender litt av en regning!

Postet av: Onkelsulliken at November 19, 2004 8:32 EM

Å det har ingen nød, jeg pakker foten inn i Aftenposten og slår omkring en vidjespenning. Da skal nok duene gjøre øyne så store som tinntallerkener!

Postet av: Klara som ikke lar seg målbinde at November 19, 2004 8:55 EM

Ja, da er du den rette, kurrer duene, og så begynner skoene å utvide seg.
Og de utvider seg og de utvider seg.
Rokokoro, rokokoro,
Det var en gang en Klara som bodde i en sko,
Og duene var mange, fler enn tretti ganger to.
Hun kokte vann og løvetann og sa at det var grøt,
Men satte spor på gulvet, for fra foten blodet fløt
Da kom den gylne frosken og ga henne en eske med smurning. Hun måtte ikke smøre for lite, for da ble såret bare verre og verre, og ikke for mye, for da ble foten til en øgleklo og kunne aldri mer passe i noen sko om den så var av det fineste glass, men hun måtte smøre akkurat passe, for da ville såret gro. Og utenfor var regningsbudene blitt til Rottweilere fra Intrum justitia med inkassokrav som forfalt for en måned siden.
Hva tror du at det hendte da?

Postet av: Onkelsullik Franz K. Asbjørnsen at November 20, 2004 1:08 EM

Ja hva hendte da? Da tenkte skoene, nå må det handles og så tok de til bens og sprang avsted med Laura, for det var det hun het i den historien. Og Rottweilerne, de ble så sinte at de sprakk da sola rant!

Postet av: Klara kroket i ord at November 20, 2004 2:55 EM

Klara og onkelsullik, dere har virkelig fulgt opp overskriften til dette innlegget.

Nå flyver jeg til værs!

Postet av: Kristiane, i transitt at November 20, 2004 3:03 EM

Hej Martin! Jag har te4nkt skriva le4nge men nu blir det av. Jag vill fr a se4ga att din blogg e4r helt suvere4n! Du esvirkr tydligt, pedagogiskt och med humor. Stort tack ff6r det! Jag har en klassisk hushe5llsassistent fre5n 40-talet som jag ff6rsf6kt baka "riktiga" brf6d med. Det har inte varit se5 le4tt. Att fe5 fjong pe5 surdegen har varit rel. le4tt, men att sen kne5da och je4sa se5 brf6den blir se5 de4r he4rligt sega oh he5liga har varit sve5rare. Nu ska jag ta nya tag efter att ha gjort ett le4ngre uppehe5ll och nu ska jag ff6lja dina re5d lite mer konsekvent. Jag bf6rjade med att le4sa Hedhs bok - och blev helt matt. Sen har jag le4st en massa annat men kanske inte ve5gat testa tillre4ckligt mycket. Det ska bli bra bums, har jag tyckt, men de4r e4r du ett bra exempel pe5 att motsatsen ge4ller.Nu har jag le4st dina senaste rapporter fre5n Gotland och det me5ste ha varit je4ttekul. Sje4lv har jag fikat pe5 Rute och e4tit deras Levain-brf6d. Te4nk om man kunde fe5 till det! Me5nga he4lsningar fre5n Anna i d6rby (granne med Stureby)

Postet av: Alexandre at April 21, 2012 1:36 FM

qbBdWm zdvomxpeqjbi

Postet av: bgobay at April 22, 2012 12:44 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):