Kommentar: Sushi-nei

Kjekt å vite. Av en eller annen grunn har jeg aldri fått forvillet meg dit, siden jeg har følt det på meg at er slik oppskrytt. Heia Shogun på Lapsetorget i stedet.

Postet av: Ine at Oktober 20, 2004 8:59 EM

Jeg husket at du hadde anbefalt et sushisted på Solli plass/Lapsetorvet, og trodde selvsagt det var Alex sushIne hadde gått god for. Skuffelsen ble jo ikke mindre av det! Da jeg kom hjem fant jeg at det var Shogun du hadde nevnt i en tidligere kommentar. Skal prøve den ved leilighet (men er ikke bare å stikke innom lenger, bosatt oppe i skogkanten som jeg er).

Take away-sushien til Alex leveres forøvrig i en spesialdesignet eske man må betale depositum for. Hvor døllt er det, liksom?

Postet av: Kristiane at Oktober 20, 2004 9:11 EM

Navnet Lapsetorget er offisielt dødt og begravet.
Det heter Solli plass!

Postet av: ulrik at Oktober 20, 2004 10:57 EM

Vil gjerne få markere uenighet i protokollen, maten jeg fikk på Alex overgikk absolutt alt annet av rå fisk jeg har fått servert i Oslo. Mulig det hjelper å sitte i baren så man ser kokken tilberede de små matjuvelene, og vi hadde behagelig fravær av vestkantherrer. Men veldig nam, altså, og jeg begriper fortsatt ikke hvordan vi klarte å spise opp alt sammen (men vi måtte jo spise opp, for det var uhyre godt).

Shogun ble forøvrig stengt av Næringsmiddeltilsynet for en tid tilbake, jeg er ikke sikker på om jeg hadde våget meg på sushien der. Men de har god sukiyaki.

Postet av: annetten at Oktober 21, 2004 4:18 FM

Får du depositumet tilbakebetalt hvis de får esken tilbake igjen?

Postet av: Elf at Oktober 21, 2004 10:06 FM

Shogun har blitt stengt flere ganger, ikke pga bedervet mat, men pga måten de driver stedet på. Jeg har hentet takeaway derfra ukentlig i flere år, og holder fortsatt en knapp på dem. Spesiel siden jeg opptil flere ganger har fått mat der en time etter stengetid. De kan også sende maten til deg med drosje. Kanskje ikke helt aktuelt der du bor nå, Kristiane, men.

Sushisjappa på Colosseum har jeg derimot sluttet å gå til etter at de ble stengt fordi det lå 12 kilo rå fisk oppå en varmeovn. Ike har de spesielt god sushi der, heller, selv om sushirullebåndet er ganske så fancy.

Postet av: Ine at Oktober 21, 2004 12:55 EM

Det kan være f a l i å spise rå fisk hvis den ikke har vært frosset, altså! Det dere skriver overbeviser meg om at jeg aldri, aldri skal ha i meg sushi! Dersom man "dør under Skrigen og Krampe" (Barske Børnerim), får man kanskje beholde sushi-kisten (esken), da?

Postet av: Klara kokfesk at Oktober 22, 2004 11:31 FM

Har noen prøvd det nye "flaggskipet" til House of Sushi?
De skal visst prøve å ta opp kampen med Alex.

Postet av: tivoliboy at Oktober 27, 2004 10:17 EM

Jeg må også få si at jeg er helt uenig i din beskrivelse av Alex Sushi! Er der nærmest ukentlig, og jeg kan garantere deg at du ikke får bedre sushi noe sted i Norge. men så er det også for folk som liker det beste, for hvis man skal kunne ha et topp sted, med helt ferske råvarer, koster det en del. Hvis du ikke smaker forskjell på Alex Sushi og andre steder, kan jeg umulig tro at du har så mye peiling på hvordan sushi skal være.
Tror ikke de har blitt kåret til den beste sushirestauranten i verden, utenfor Japan, helt uten grunn heller.

En annen ting er at du uttaler deg om noe du tydeligvis ikke vet noe om. For det første kan man få take-away i vanlige sushibokser, men de har også et alternativ med egendesignede esker man kan få tilsendt sushi i, men disse får man igjen pengene for når man leverer dem tilbake. Det kalles depositum.

Postet av: Marie at November 30, 2005 7:54 EM

Haha, godt beskrevet, Kristiane! Er faktisk iferd med å bestille kokken fra Sushi King i Holtegaten til et utdrikningslag. Har spist hans mat før, anbefales!
Kom tilfeldig over denne siden, ser det er lenge siden noen har skrevet, men sender likevel.

Postet av: Lea at Juli 6, 2006 8:49 EM

Det stemmer ikke at Sushi King aller Oisho kan sammenliknes med Alex. Kan du ikke bare godta at det er to forskjellige klasser sushi til forskjellig pris? Uansett er sushien i Norge veldig god fordi vi har fersk fisk. Prøv sushi i Paris, den er helt forferdelig, i tillegg er 9 av 10 restauranter der egentlig kinarestauranter som utgir seg for å være japanske, der fisken ikke er fersk og maten smaker vondt. Alex overgår det meste, det er rett og slett helt fantastisk. Du tar feil, og du vet ikke hva du prater om. Virker som du har en motvilje mot det du kaller "pretensiøst" - jeg synes stedet er høyst upretensiøst, så jeg tror kanskje heller det er du som stemmer SV og hater alle velstående. Forsåvidt ikke noe unikt i Norge, landet som tror det er "tolerant" men der regelmessig diskriminering mot menn og velstående er allment akseptert.

Postet av: Per at Januar 11, 2007 7:26 FM

Typisk norsk å skulle moralisere og nekte seg selv gleder. I land som er langt fattigere enn oss, slik som f.eks. Frankrike, vet folk å sette pris på mat og ikke moralisere og nekte seg selv gleder eller rakke ned på kvalitet. Her kjenner man igjen kvalitet. Men i Norge, et av verdens rikeste land, skal vi altså ha en elendig matkvalitet. Fordi vi bare er opptatt av pris. Helt latterlig spør du meg. Hvordan kvaliteten på den norske skinka har utviklet seg de siste 30 årene er et eksempel- før hadde vi småproduksjon av gode skinker, men fordi folk vil ha billigere mat fikk vi et industrialisert møkkaprodukt. Nå har vi en situasjon der man får mye billig sushi og noen få veldig dyre gode. Før var det litt mer balansert i sushimarkedet.

Postet av: Jens at Januar 11, 2007 7:31 FM

Helt enig med Jens der, flott beskrevet.. Vi rakker ned på de stedene som fortsatt setter råvarer og kvalitet som det viktigste ledd..

Postet av: Jonas at Juni 29, 2007 11:39 FM

Jeg syns at det er for dyrt i Alex sushi, og mange andre stede. Nå er sushi overalt i oslo. mange sted senke pris ned. f.eks jeg var på Sushi& Dinner siste lördag med kjerester. vi spise en ordentlig middag med forett som er ikke 40 kr en gang. og hovedrett som er 98 kr. Vi ble veldig mett. restaurant er veldig liten men maten er forsatt god for det. jeg er mest fornöyd med prisen....

Postet av: vibeka at Oktober 20, 2007 4:19 FM

Hos Hai Sushi så får du billig pris for det beste maten .. som jeg syns er Hai Sushi er den beste sushi'en jeg noe gang har smakt på. det er kjempe godt der. det er sånn take-away sushi, men du kan godt sitter der også, sånn sirca 2-3 sitter plass der. men du kan altid bestille, det gjør jeg altid. hehehe. jeg syns sushi hos dem er den beste sushi'en jeg har smakt. adressen og telefon nummer finner du på hjemmesiden dems, jeg pleie å så på menyen på nette og ringe å bestille, også dra jeg dit for å hente. www.haisushi.no ... THE BEST OF THE BEST

Postet av: Elsker SUSHI at Mars 3, 2009 9:15 EM

Cheap GHDS

Postet av: GHD Australia at November 16, 2012 2:44 EM

Cheap GHD Straighteners

Postet av: cheapghdsale2012.com at November 24, 2012 8:32 FM

Womens Ugg Boots

Postet av: Cheap Ugg Boots at Desember 1, 2012 9:34 EM

Sac Lancel

Postet av: Sac Lancel at Desember 29, 2012 10:04 EM

lancelfrances

Postet av: Sacs Lancel Pas Cher at Januar 3, 2013 3:27 EM

moncler pas cher

Postet av: doudoune moncler homme at Januar 17, 2013 3:57 FM

unique formal dresses

Postet av: black formal wears at Februar 8, 2013 7:31 FM

cheap beats by dr dre

Postet av: cheap dre beats headphones at Mars 13, 2013 4:06 EM

beats uk

Postet av: dre beats outlet at Mars 21, 2013 2:00 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):