Kommentar: Av grådighet gror det ingenting

*fnis*. He-he. He-he-he-he. *ROFLMAO*

Dette reddet virkelig dagen.

Postet av: Arve at August 28, 2004 11:39 EM

Jeg er helt enig i at prute ikke klinger bra og foretrekker å kjøpslå. Om det stadig vekk ender med at du snakker prisen opp i stedet for ned så er det kanskje mulig å satse på en framtid som auksjonarius.

Postet av: Håkon Styri at August 29, 2004 1:20 FM

Pruting er litt ubehagelig, men det er jo steder der det er forventet at man gjør det, og når man først kommer over bøygen ute i den store vide verden kan det være ganske gøy faktisk.
Det aner meg en moral i denne historien dog. Easy come, easy go kanskje?

PS Har fått meg digitalkamera nå også, så nå skal jeg gå dine fantastiske fotografier en høy gang, hehehehehe.

Postet av: olav at August 29, 2004 10:03 FM

Det lar seg faktisk presse ned prisen i de aller fleste butikker og ikke bare om man kjøper mye hvitevarer. Har en bekjent som er bortimot uoffisiell norgesmester i pruting og elsker det som sport. Hun klarer på prute ned ting kanskje 30-40% i ekstreme tilfeller, men da snakker vi to-tre besøk til butikken, mange timer bortkastet tid for selgeren, steinhard psykologisk krigføring og andre skitne triks. Men det funker på alle typer varer, overalt.

Postet av: Knut at August 29, 2004 10:19 FM

Dette var ei trist historie! Dei verste pengane å måtte ut med er slikt ein ikkje får noko att for, slik som parkeringsbøter, restskatt og purregebyr. Då må ein berre betale og prøve å gløyme det (det siste er eg heldigvis flink til).

Postet av: Maria at August 30, 2004 10:49 FM

Maria: Jeg tilføyer uten å nøle tannlegeregninger til listen! Spesielt nå som man har blitt voksen og ansvarlig og går til tannlegen før man får vondt. Frisk som en fisk setter man seg i stolen. Stolen lenes bakover, og man får lyset fra en tusenwatts pære midt i fjeset. En halvtimes tid etterpå er man øm og tårevåt, og presenteres for en regning på flere tusen kroner. Bittert, bittert.

Postet av: Kristiane at August 30, 2004 5:54 EM

Heilt einig, tannlegerekning høyrer med i same kategori!

Postet av: Maria at August 31, 2004 3:14 EM

Hmm..parkeringsbot på en i utgangspunktet gratis parkeringsplass?? Hva er poenget med det da?

Postet av: Kristiane V at September 16, 2004 4:05 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):