Kommentar: Is it because I lied when I was 17?

Den siste tida synes jeg at skyene har tyknet til sånn på ettermiddagen, men etter en regnskyll har det blitt fint vær på kvelden igjen. Typisk har jeg noe optimistisk latt jakka ligge hjemme når jeg sykler til jobb, for så å bli lettere nervøs rundt lunsj når regnet trommer på taket. Etter litt overtidsjobbing har det imidlertid blitt trygt å sykle hjem igjen.

Forresten har jeg hørt en del på FF i det siste, bra musikk! Jeg pleier å høre på den når jeg trener, så lenge det ikke er noen andre der som heller vil høre på P4. (Blæh!)

Postet av: Fredrik G at Juli 5, 2004 11:27 EM

Tenk, Fredrik, torsdag spiller både FF og Pixies på Quart. Noen ganger holder det hardt å ignorere denne "festivalen" på sørlandet ...

Postet av: Kristiane at Juli 6, 2004 7:29 EM

Hardt, men nødvendig, vil jeg si. Det er nå synd at de ikke heller kommer til Oslo for å spille denne gangen, men sånn er det. Kanskje de kommer en annen gang ...

Jeg har også vært innom SMD. Bra, om enn noe trangt. Jeg tror man bør være der ved åpningstid for å få stempel i hånda. Ellers kan man lett bruke hele kvelden på køståing, og det er ikke gøy.

Postet av: Fredrik G at Juli 7, 2004 12:35 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):