Kommentar: Mandag morgen

1. Eg trur også eg har mista evna til å tape vekt. Ikkje at eg prøver veldig hardt på det, berre stundom, i ca eit kvarter av gangen. Men i alle fall trur eg ikkje eg gjer meg særleg fortent til det motsette. Likevel går det sakte, men sikkert den (motsette) vegen (som eg meiner er feil veg, men kanskje det berre må vere slik).

2. Eg er også grundig lei av RM&TJHB, særleg fordi det vert skrytt opp i skyene og nominert til alskens prisar slik at ein vert leda til å tru at det er noko flott. Det er det ikkje. Eg synst kanskje ikkje det er elendig, men i alle fall gørr og etter kvart temmeleg irriterande.

Postet av: Maria at April 26, 2004 10:59 FM

Slike grå mandager burde vært forbudt ved lov. Men prøv å se lyst på det; Du brant deg ikke på kokvarm te, og petre spilte ikke Side Brok sin pinlig dårlige sang "Rist Med Raua", som de har hatt en tendens til å gjøre i det siste.

Postet av: ulrik at April 26, 2004 12:12 EM

Jeg synes Ralph Myerz & the Jack Herren Band er ganske så bra, jeg, men er enig i at de holder i små doser om gangen. For øvrig er svømming absolutt å anbefale ved frykt for at ting ikke skal gå nedenom og hjem lenger.

Jeg tok, ehem, drosjen fatt i dag (igjen) pga at jeg ved en inkurie var så uthvilt i helgen at jeg ikke fikk lagt meg før klokken tusen (minst) i natt. Det er slitsomt å bare ha morgen-narkolepsi, gitt.

Postet av: Ine at April 26, 2004 1:19 EM

Den sportssendingen har jeg ikke helt skjønt jeg heller. Den er liksom midt oppi kos og humor og aktualiteter. En slags landmine i syden om du vil. Passer ikke der, og man skulle gjerne ryddet den vekk før den gjorde skade.

Postet av: Andreas at April 27, 2004 5:08 FM

Eg likar både Ralph Myerz og Side Brok!
Men radiosporten kan eg styre meg for.

Postet av: Olaug at April 27, 2004 1:07 EM

Jeg er bare nødt til å skyte inn at jeg sa Ralph Myerz and the Jack Herren Band live for noen år siden, og de var faktisk knallbra. Smak og behag selvsagt, men jeg ble behagelig overrasket. Stor og god energi.

Postet av: Karine at April 8, 2008 2:19 EM

Apparently this is what the esteeemd Willis was talkin' 'bout.

Postet av: Dorie at Desember 19, 2011 2:56 EM

kcXqhP jrhnpxqawike

Postet av: jlazqsacb at Desember 20, 2011 9:51 FM

n0o0Jz soegowrgyeoh

Postet av: xtvhpltw at Desember 21, 2011 6:55 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):