Kommentar: Hvorfor så stille, lille persille?

flinkis :) Blir nesten inspirert til å dra fram babystikket mitt igjen. Det blei påbegynt påska 2001, og er til den babyen som blir født rundt dei tider det er ferdig. Det er kjempepraktisk for sånne periodestrikkarar som meg, men ser at du faktisk har klart å lage ting ferdig og greier, så du treng visst ikkje mine gode råd :)

Huslig, altså.

Postet av: kristin at Februar 11, 2004 6:22 EM

Sist jeg hadde noe med strikketøy å gjøre var da jeg skulle tøffe meg hos ei strikkemonstervenninne for noen år siden. Jeg grep strikekurven i gangen og tok den med meg inn på do. Der satt jeg i en times tid og forsøkte forgjeves å huske hvordan man laget en maske. Da jeg endelig kom ut igjen, trodde hun jeg var død, men ble veldig stolt av meg for den iherdige innsatsen. Rett før den hendelsen hadde jeg tross alt kastet rundpinnen hennes i søppelsjakta i protest mot at hun strikket mens hun var på besøk.

Jeg tror jeg begynner å bli litt redd for deg nå ...
:P

Postet av: Ine at Februar 12, 2004 2:50 EM

Nydelig håndarbeid! Gid min gamle handgjerningslærerinne fra folkeskolen kunne se disse lekre produktene! Jeg kunne omtrent ikke legge to pinner i kors, langt mindre fire, men se hva jeg har skapt - en datter som bl a kan strikke!

Postet av: Klara kløne med pinner at Februar 12, 2004 3:17 EM

Kanskje du ville på ball i år? Då kan du i alle fall ha matchande strikkeveske!

Postet av: Maria at Februar 13, 2004 5:16 EM

Du store alle verden! Det må jeg si, Kristiane. Ante ikke at du var så kunstnerisk anlagt og dreven med pinnene! Jeg er imponert.

Postet av: Elin Bech Lutnæs at Februar 17, 2004 12:54 EM