Kommentar: Loven om alltings iboende faenskap

Hehe, ja enkelte ting som står i Grunnloven slår aldri feil. Men du så jo sikkert søt og sporty ut. Selv de perfekte får røde roser i kinnene av trening, vettø.

Og tør jeg nok en gang anbefale vanngymnastikk. Vet ikke om noe annet enn svømming som får deg til å se ut som nyutsprungen alperose etterpå. Dessuten er badstuen perfekt for ansiktsmaskeleting.

Skjønner ikke hvorfor ikke flere holder syklubben sin i svømmehallen. På den annen side: Håper jeg ikke satte griller i hodet på noen nå. Vik fra meg alle som vil PRATE mens de svømmer.

Postet av: Ine at Januar 8, 2004 3:33 EM

Jeg er periodesvømmer, og det er ikke få tusenmetere jeg har tilbakelagt på Tøyenbadet. (Loven om svømming i offentlige bad: Man må aldri svømme mindre enn 1.000 meter når man først har tatt turen. Helst mer.)

Enkeltes trang til å holde syklubb i svømmehallen er faktisk en av grunnene til at jeg nå (midlertidig) har lagt opp. Damer [1] som svømmer dødssakte, to eller tre i bredden, mens skravla går uavlatelig, umulige å passere.

Jeg er for pinglete for badstue, dessverre. Etter kort tid aker jeg meg ned på gulvet, så nær døren som mulig, og blir liggende og gispe med et vått håndkle trykket mot fjeset.


[1] Jeg har virkelig aldri opplevd menn som plager sine medsvømmere på denne måten. Ikke dermed sagt at ikke en del av mennene som frekventerer offentlige bad irriterer - mange av dem er nemlig særdeles sleske! - men de gjør det som regel på andre måter. Enten de nå på aligator-aktig vis ligger langs basengkanten og stirrer, eller de smyger seg inntil deg i vannet.

Postet av: Kristiane at Januar 8, 2004 4:05 EM

Squash er kjempeartig, og piker med røde kinn gir hvert fall meg mye bedre førsteinntrykk enn forfengelige elegantister. :-)

Postet av: Mari at Januar 8, 2004 6:07 EM

Jeg er enig.

Jenter som har roser i kinnene er mye søtere enn de med blå hud og rette øyne.

Postet av: Andreas at Januar 8, 2004 8:30 EM

Sure thing. Det står i Grunnloven at man må svømme minst 2000 meter når først har hoppet i det. Menn som svømmer UNDER deg eller later som om de kan crawle ved siden av deg er minst like irriterende som sykubb i vannet, spør du meg.

Vel, det er faktisk enda verre med syklubb i badstuen, hvor spesielt to venninner med dreadlocks (har dog aldri sett dem i vannet)sitter nakne tvers over hverandre med beina godt dratt opp og legger ut om kjønnssykdommer, terapi i en pyramideaktig ting og tilværelsens generelt uutholdelige letthet. Jeg blir like satt ut hver gang. Nå har jeg formulert hva jeg skal si neste gang så mange ganger at jeg tipper at jeg hopper i det og ber dem shut the fuck up, knipe igjen beina og et par ting til neste gang jeg ser med.

Postet av: Ine at Januar 9, 2004 1:22 EM

Apropos å be folk om å "shut the fuck up". Som militant norskforsvarer vil jeg anbefale det mye morsommere uttrykket "Hold skikkelig kjeft", gjerne etterfulgt av "ja, du ja". Egner seg like godt til ironisk bruk som til skikkelig hissig jævla-lett-på-avtrekkeren-det-er-snart-den-tiden-i-månedene-eller-jeg-skulle-ønske-det-for-da-hadde-jeg-hatt-en-unnskyldning-uttrykk.

Helt like bra som opphavspersonen skal det likevel godt gjøres å avlevere det; en liten sagflis av blondine på en-noen-og-femti og rundt, tja, 40kg, fra stavanger med brei dialekt og stort ordforråd. Klassisk. Funker spesielt bra på menn over 1.90.

Postet av: Knut at Januar 9, 2004 10:53 EM

1: Hva er dette snakket om grunnloven?? Har saktens aldri hørt om noen svømmelov...

2: Gode, gamle Murphy skulle hatt seg en skikkelig en på trynet. Ferdig arbeid.

3: Jeg har medisin til de som radbrekker det norske sprog: www.amo.no. Like enkelt som genialt og morsomt. Militante norskforsvarere - foren eder!

Postet av: FraTho at Januar 13, 2004 5:53 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):