Kommentar: Film er best på teve

Hele Cold Feet på DVD!!! Jeg er dødsmisunnelig. Har lett etter den på video, men nå innser jeg med full styrke at DVD-spiller bare må jeg ha. Jeg mener, jeg har innsett det for en stund siden, men nå ble det prekært!

Postet av: Tine at Januar 6, 2004 3:02 FM

Gratulerer med at du endelig har innsett DVD'ens fortrefflighet. Selv venter jeg på at Dog soldiers, TRainspotting og Army of Darkness skal dumpe ned i postkassa, samt at surroundanlegget jeg kjøpte på Expert på lørdag skal bli klart.

Postet av: Olav at Januar 6, 2004 8:15 FM

Personlig har jeg verdens mest solgte dvd-spiller, nemlig en Playstation 2. Nå i jula har den gitt meg enorm glede, ikke minst takket være at jeg klarte å legge vantene på The Snowman(http://www.imdb.com/title/tt0084701/).

Personlig hadde jeg ikke sett denne filmen siden en gang på begynnelsen 90-tallet, men jeg har nå fått høre at den har gått hvert eneste år på nrk1 på julaften et sted mellom seks og sju. Problemet er at den har gått inne i et annet program og dermed ikke dukket opp i programoversiktene. Jaja, nå slipper jeg å tenke på det mer. Jeg skal se den sammen med sønnen min èn gang hvert år fra nå av, fortrinsvis på julaften. En fantastisk vakker film som alle husker når jeg nevner scenen når gutten og snømannen flyr over land og by.

Postet av: Elf at Januar 6, 2004 9:30 FM

Og hvis alle fjernkontrollene virkelig er kjipe, kan du bare kjøpe en slik som tar over for 6 eller opptil 8 andre, som kan lære. Veldig fin, altså (selv om kanskje litt nerdete, jeg vet ikke) :-)

Postet av: Knut at Januar 6, 2004 10:42 FM

Har hittil brukt Playstation jeg også, men bakdelen med den er at den bråker en god smule. Dog er nå ny spiller m/surroundanlegg i hus og det kjøres filmer og spill (spill m/surround ruler!) så jeg får grøsninger både her og der.

*kremt*

Egentlig hadde jeg tenkt til å brenne hele overskuddet fra bursdagen min på ny mobil, men etter å ha konferert med mitt fornuftige jeg (dukker opp en sjelden gang og piper litt før blir jaget tilbake med skrik og spark) fant jeg ut at jeg fikk både lyd og bilde og en akseptabel mobil i samme slengen.

Noen ganger er jeg faktisk ganske så lur.

Postet av: Anders at Januar 6, 2004 11:18 FM

Jeg synes at man kan unne seg en X-box når man mangler DVD-spiller jeg.
Om man liker å spille spill.
Så det skal jeg.
Ja.

Postet av: Andreas at Januar 6, 2004 11:54 FM

Åh, Red Dwarf! Det er denne litt romskipaktige serien med datamaskinen Holly, ikke sant? Veldig artig, hvert fall. Thumbs up. :)

Postet av: Mari at Januar 6, 2004 4:32 EM

DVD er fint! :)
Men nå ble jeg veldig misunnelig på Cold Feet-samlinga di *lete opp på Amazon...*

Postet av: Mildrid at Januar 6, 2004 6:02 EM

hei. lurte egentli bare på hva den fine sangen i siste episode av cold feet heter. Da når de tømmer ut asken....kan du hjelpe meg?

Postet av: hedda at September 2, 2004 2:49 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):