Kommentar: WTF?!

Selv er jeg i ferd med å gi opp bokklubben, jeg får så mye rart jeg er helt sikker på at jeg avbestilte.

Postet av: Ida at November 18, 2003 6:11 EM

Hehe, akkurat det samme skjedde med meg. Men jeg har fått Marekors også, enda aldri har lest noe av Nesbø. Så den blir nok julegave. Fikk i tillegg plutselig ei helt latterlig bok som heter Juleboka fra annen bokklubb som jeg meldte meg inn i i affekt pga fin innmeldingspremie osv ... Får vel donere den til makraméforeningen elns. Koster jaggu meg nesten 400 kroner også, hvis ikke husker helt hakkende feil.

Har dog planer om å lese Behn-boka. På den annen side har jeg hatt planer om å lese Trist som faen også, men heller ikke kommet lenger enn til tanken (og det enda Lill la ut boka på do hos seg for sånn cirka ett år siden slik at jeg skulle få lest den i løpet av et par besøk i heimen).

Og nei, jeg har ikke stått opp tidlig. Bare lagt meg sent (det vil si skal gjøre det straks)

Postet av: Ine at November 19, 2003 6:45 FM

Trist som faen er ei veldig, veldig dårlig bok. Har ikke tenkt å touche hans nyeste en gang.

Postet av: Elf at November 19, 2003 8:38 FM

Bøker som Ari Behn eller Åsne Seierstad har skrive, må ein, dersom ein absolutt må lese dei, _ikkje_ kjøpe, men låne på biblioteket. Dette er ei absolutt sanning.

Postet av: kristin at November 19, 2003 10:11 FM

Ine: De siste av Nesbøs bøker om Harry Hole anbefales på det varmeste. Utrolig spennende!

Kristin: Er så enig så enig, og det samme gjelder bøker av Ingebrigt Steen-Jensen.

Postet av: Kristiane at November 19, 2003 10:40 FM

Eg har aldri lese bøkene til verken Behn eller Seierstad - og det er ikkje usannsynleg at eg aldri kjem til å gjere det heller - men eg vil no tru at dei stiller i ein heilt anna klasse enn Ingebrigt Steen-Jensen. Og i klassen til Ari og Åsne, går det meir sympatiske og truverdige elevar enn i klassen til Ingebrigt, men læraren har diverre stroke timane i sjølvironi frå timeplanen.

Postet av: Olaug at November 19, 2003 2:07 EM

Olaug: At bøkene til disse forfatterene går i forskjellige klasser - kanskje også på forskjellige skoler - er jeg ikke i tvil om, selv om jeg ikke har lest noen av dem.

Grunnen til at jeg likevel nevner dem i samme åndedrag er at før jul i fjor var det to bøker man nærmest fikk trykket ned i halsen hver gang man var innom en bokhandel: Bokhandleren i Kabul og Ona Fyr.

Jeg hadde den blandede fornøyelse å være innom Ark i Bogstadveien på selveste julaften, og da lo jeg inni meg da jeg så alle som sto foran meg i køen, ville i blikket av julegavepanikk, med en av disse bøkene (eller begge!) under armen. " -Kan du pakke den inn?!!"

Det var forsåvidt unødvendig av meg å trekke Behn inn i dette, men han var allerede innblandet, og det skulle ikke forundre meg om hans siste bok får denne rollen under årest julehandel.

Postet av: Kristiane at November 19, 2003 2:54 EM

Jeg kunne godt tenke meg å lese Behns siste, men så er jo jeg også glad i litt beat da. Men denne krimmen alle driver og leser og som tar hyllemeter på hyllemeter i butikker og i de mange tusen hjem, får jeg allergisk utslett av. Tåler ikke krim. Les noe skikkelige saker i stedet Kristiane! hehehehehe

Postet av: Olav at November 19, 2003 3:02 EM

Olav: Hvor får du det fra at jeg bare leser krim, din frekkas! Dessuten er det forskjell på bøkene til Anne Holt/Unni Lindell og Nesbø. De går på forskjellig skole i forskjellige land!

Postet av: Kristiane at November 19, 2003 3:47 EM

Kristiane, jeg har da alsdri påstått at du kun leser krim, men etter din overstadige berusesle over herr Nesbøs siste, stod du lagelig til for hugg. Krim er krim er krim! hehehehe. Frekkas du liksom...

Postet av: Olav at November 19, 2003 4:53 EM

Har ikke lest krim på flere år, jeg. Uten at jeg kan svare på hvorfor, for liker det egentlig.

Jeg ga Åsne-boka til min mor i julegave i fjor (sto på ønskeliste), og leste den selv etterpå. Ikke veldig imponert, nei, men en slags nestengrei reiseskildring skrevet i all hast.

Beat er kult, men min kvinnelige intuisjon sier meg at Bakgård av Behn neppe blir den nye Naked Lunch, Fear & loathing eller Rum Diary (som visstnok også skal filmes nå).

Postet av: Ine at November 20, 2003 5:40 FM

Fikk Marekors i posten i dag, hurra!

Har imidlertid blitt tilbudt Bakgård av mormor, takket nei, og blitt påprakket den likevel.

Lurer egentlig på hvem jeg skal dytte den videre til. Kjenner INGEN som kan utstå Behn, så det blir antakelig en noget vanskelig oppgave.

Postet av: ina at November 22, 2003 11:13 FM

vet ikke hvem jeg skriver til, men siden jeg først er her: vil si meg enig med den Kristiane som har skrevet lenger opp på sida her. Nesbøs bøker er ikke bare noe av det beste, men det beste jeg ahr lest. Dødsspennende med en twist av "lur-deg-selv" ironi. Han jeg trodde var morderen fra begynnelsen, men fant ut at det ikke kunne være fordi det var for opplagt er det allikevel osv. Jeg vil ikke bruke uttrykket at det treffer meg midt i hjertet, men kanskje midt i panna? Som den rynka som kommer midt mellom øynene når jeg leser bøkene til Nesbø..3.grads konsentrasjonsrynke?!?
Vet ikke om denne "diskusjonen" deres her egentlig dreier seg om noe av det jeg har sagt nå, men det var MEGET godt å få det ut!
Og ellers anbefaler jeg Erlend Loe.
Godt nytt år sånn i farta, det går nå så fort..

Postet av: christina at Januar 14, 2004 11:06 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):