Kommentar: Sveve over byen

"..høyt over hus og trær - jeg steg til værs, og så ned på byen.."

Det hørtes flott ut. Jeg har alltid vært fascinert av høyder og flott utsikt, og ikke minst flyfoto.

Hva med høydeskrekken? Meldte den seg?

Bror

Postet av: ulrik at Oktober 15, 2003 6:09 EM

Jeg så jobben din også! Du skulle sett utsikten, hva med å be onkel ta deg med opp en gang? Det morsomste å se fra en høyde er en by man kjenner godt, slik at man kan peke ut der er dét og der er dén.

Ingen høydeskrekk, fra terrassen ser man nemlig ned på en kant med grus, ikke helt ned på bakken.

Postet av: Kristiane at Oktober 15, 2003 7:14 EM

Ja, det bør være en by man kjenner godt. Det var selvfølgelig gjevt å være oppe i Eiffeltårnet, men jeg kunne ikke akkurat peke og si; -jøss, se der!- Dessuten er det så høyt oppe at det der nede på bakken stort sett blir "grøt" (kanskje en del smog den dagen)

Det var på en studietur med folkehøgskolen (fotolinja) Jeg kan ikke huske å ha tatt ett eneste bilde fra Paris!!

Postet av: ulrik at Oktober 15, 2003 7:41 EM

Jepp, liker meg godt i detta bygget, jeg. Var du innom oss på desken i 8.etasje også? Jeg hadde dagvakt, men oppdaget ingen delegasjon på omvisning mellom 9 og 16, vaffal.

Postet av: Ine at Oktober 17, 2003 3:40 EM

Ine: Jeg var i garasjeanlegget, på fotoavdelingen og terrassen, og til slutt i kantinen og kaffebaren.

Var ingen stor delegasjon, bare meg selv og et par venner som jobber på foto. Burde absolutt tatt en tur innom desken, jeg kjenner en der også (i tillegg til deg, som jeg kjenner per blogg :)).

Postet av: Kristiane at Oktober 17, 2003 9:19 EM

Jeg klikket meg på headingen om blogging og kom inn på denne siden her. Hvorfor bruker man ikke den norske betegnelsen pjatt? Eller pjatting, blir det vel da. Altså; at man liker å skrive er ingen unnskyldning for å gå inn på internett og fylle opp den. ELler; kanskje det er det? Jeg vet ikke. Liker å skrive sjøl jeg, men ikke så glad i å lese andres pjatt. Derfor blir jeg sikkert ingen gjest her heller. Men det som er hipt her er sikkert hipt for andre pjattmakere. Ikke misforstå; jeg mener pjatt kan være ok for seg, men ikke for alle og til enhver tid.
Nett-alderen er også gullalder for hippe ord, uttrykk , betegnelser og tilstander man før knapt ante fantes. Min aktuelle tilstand er at jeg ikke har mer å si.

Postet av: Ol E at Oktober 20, 2003 8:42 EM

Hehe du har et poeng der Ol E (eller hva det nå er du prøver å hete) Liker pjatt jeg :) Men jeg digger forum mer. Der kan alle pjatte og svare, ikke bare en som pjatter liksom.

Pjatt var et jævli tøft ord!! (herretter en del av ordforådet mitt)

Postet av: Nora at Oktober 21, 2003 5:51 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):