Kommentar: Kommunikasjonsproblemer

Tenker du på en sånn dress som Superlangbein bruker? Eller tenker du på en som har korte bein og armer? I det siste tilfellet kaller man det kanskje en "body", på klingende norsk.

Postet av: Fredrik at September 13, 2003 10:48 FM

Jeg mener en hel dress, med lange ermer og ben (men ikke føtter). Altså en "lang-under-vinter" der buksen og genseren henger sammen. Superlangbein-dress er slett ikke noe dumt navn på antrekket.

Postet av: Kristiane at September 13, 2003 3:50 EM

Da sier vi det sånn!

I hine hårde, var det forresten en fyr på Sogn Studentby som pleide å gå rundt i en sånn heldekkende, tettsittende skøyteløperdrakt. Sånn som har glidelås på ryggen. Den var laget av nervøs fløyel! Han hadde i hvert fall to stykker, en rød og en lilla. Det var litt av et syn, kan du tro.

Postet av: Fredrik at September 13, 2003 6:33 EM

bestill på nett da vel, hvis du fortsatt ønsker en. det heter Union Suit på engelsk.
bl.a http://shop.store.yahoo.com/intimo-store/m601013.html . for litt mer tålmodige googlere enn meg skulle det vel tilogmed være mulig å finne noen i red flannel også. fant ikkeno slikt hos Dovre-JBS.

Postet av: Pål at September 14, 2003 11:32 EM

Pål: Jeg fikk faktisk en til slutt, i presang. Den er borte nå, men nå vet jeg altså hvor jeg skal få tak i en ny om behovet skulle melde seg. Og så rød, da gitt! Takk skal du ha :)

Forøvrig har jeg fått henvendelser både per mail og SMS der folk mener plagget heter makko. Meg bekjent er imidlertid makko kun den nederste delen av plagget. Altså lange underbukser. Eller?

Postet av: Kristiane at September 15, 2003 11:42 FM

Hello! Good website, check my at http://pharmacy0.110mb.com/tramadol+liver my name is tramadol liver

Postet av: tramadol liver at Mars 11, 2008 3:22 EM

plus size mother of the bride dresses

Postet av: mother of the bride dress designer at Februar 6, 2013 2:33 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):