Kommentar: Tingenes tilstand hadde vært langt bedre hvis:

Det finst då andre radiokanalar enn Petre. NRK P2 kan anbefalast på det varmaste.

Og det finst faktisk betre aviser enn VG òg.

Med all mulig respekt, om ein er misfornøgd med dei dårlige mediealternativa, kan ein godt gje dei som er betre ein sjanse, i staden for å kritisera dei dårlige og samtidig helda fram med å (for)bruka dei.

Postet av: Karl Ove Hufthammer at August 6, 2003 6:41 EM

Min gode mann. Jeg er klar over mangfoldet av radiokanaler. Jeg kjenner sogar P2, som du nevner, skjønt de siste årene har jeg sverget til Radio Tango når jeg er på jobb. Jeg har nemlig ikke anledning til å følge med på hva programlederene snakker om - til det er min arbeidsdag for hektisk.

Det er på grunn av musikken jeg hører på radio mens jeg jobber, og grunnen til at jeg nylig forlot Tango til fordel for Petre var at jeg følte behov for å oppdatere meg litt på ny musikk - om enn listepop.

Hva dagspressen angår har det gjennom flere år vært en del av jobben min å følge med på både tabloidene og de mer seriøse avisene.

Men jeg tror i grunnen at jeg uansett jobb ville ha kommet til å sveipe innom Dagbladet og VG i løpet av dagen. Med påfølgende irritasjon, selv om jeg utmerket godt vet hva jeg får hos den kulørte dagspresse.

Ellers tusen takk for ditt forsøk på å rettlede mediekonsumenten i meg.

Postet av: Kristiane at August 7, 2003 12:33 FM

Jeg kan godt kjenne meg igjen i den siste frusten din, mye å gjøre på jobb.

Her jobber vi i kontorlandskap, så da er det vel ganske usosialt å høre på radio. Av og til spiller jeg noe musikk på PC-en når jeg jobber overtid og tror at jeg sitter alene. Men jeg blir ofte overrasket over at det sitter en person som er stille som en østers helt til jeg slår på musikken.

Postet av: Fredrik at August 7, 2003 10:50 FM

Beyoncé er ei vakker og velsyngande kvinne, så eg likar godt å høyre crazy in love! Omatt og omatt. Eg tykkjer den songen Mariah Carey er med og pip på, er langt meir irriterande.

Postet av: olaug at August 7, 2003 12:43 EM

Vakker er hun, og stemmen er fin, men R&B er ikke helt min kopp te (for å si det forsiktig).

Postet av: Kristiane at August 7, 2003 12:50 EM

Er eg heilt ute når eg ikkje veit korleis den sangen høyrest ut? Må eg laste ned no? Kan ellers anbefale klem fm til jobbruk, men kun i ein time, då dei spelar dei tolv rolige favorittane sine om att og om att til ein blir fullstendig sprø.

Nei, det beste er nok å samle ei lita mp3-samling å kose seg med. Hadde ein berre hatt eige kontor og ingen sure folk som ikkje likte musikk.

Postet av: kristin at August 7, 2003 10:21 EM

Du er slett ikke helt ute; for en uke siden kjente ikke jeg den sangen heller. (Eller, det er jo godt mulig vi er langt ute på viddene begge to.)

Radio Tango er yndlings, men innimellom får jeg det altså for meg at jeg må finne ut hva ungdommen hører på nåtildags, og holder det gående med Petre i noen uker. Når jeg så vender tilbake til FM 105,8 er det som å komme hjem.

Postet av: Kristiane at August 7, 2003 10:37 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):