Kommentar: Hei jeg er tilbake

Velkommen tilbake. Og tusen millioner takk for gaven. Ble så rørt at jeg nesten begynte å grine. Men man er jo litt overfølsom av seg om dagen. Hyggelig å høre at dere har hatt det supert på Korsika.

Postet av: Ine at Juli 13, 2003 2:02 EM

Fint :)

Jeg kjøpte en tå-ring til meg selv også, men bruker den ikke på lilletåen. Har den på Magelfru, som hun heter i barnereglen, konen til Store-Gubben Hesten.

Dette forsøkte jeg forresten å skrive i kommentarfeltet i din blogg, men det virker visst ikke.

Postet av: Kristiane at Juli 13, 2003 2:30 EM

Hehe, tradisjonen tro har Klink Family tydeligvis tatt seg helgefri fra Ines infame innfall. Kommentarfeltet har ikke fungert på cirka 24 timer.

Sitter på jobben med tåring på nå. Hvis jeg har forstått det riktig, er også min ring plassert på Magelfru - nærmere bestemt på den venstre. Den kikker så søtt frem fra sandalene under pulten min. Men er det egentlig den spisse eller den runde delen på hjertene som skal stikke ut fra tot(t?)elottene? Jeg valgte den spisse, og anser dermed det som opplest og vedtatt i den reviderte Grunnloven.

Postet av: Ine at Juli 13, 2003 10:59 EM

Aiai. Min ring er ikke helt lik din, men er også dekorert med hjerte - ett i tallet.

Da jeg selv skulle foreta Det Vanskelige Valget - altså hvilken vei hjertet skal peke, kom jeg frem til motsatt konklusjon av deg. Dette på bakgrunn av at jeg regnet med at jeg selv kom til å beundre tå-ringen oftere enn andre (trist nok!), og slik den nå er plassert ser jeg den riktig vei selv.

Jeg kommer derfor antakelig til å vie resten av mitt liv til å jobbe for en grunnlovsendring. Eller kanskje aller helst at det skal være valgfritt, selv om jeg vanligvis ikke betegner meg selv som noen liberaler.

Altså: Jeg er uenig i måten du bærer tå-ringen på, men vil inntil døden forsvare din rett til å la hjertene peke den veien du vil.

Postet av: Kristiane at Juli 14, 2003 4:04 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):