Kommentar: Brave New World!

Det er dét vi gjør. :)Velkommen i klubben!
Jeg fikk fullstendig latterkrampe av Radiorespsjonen-podkast akkurat i det jeg strente forbi et busskur fullt av ventende mennesker. Det var litt pinlig.

Postet av: Maren at Januar 26, 2009 7:00 FM

Etter dagens t-banetur til jobb har jeg konkludert med at å høre Hallo i uken på iPoden nesten blir litt i overkant. Jeg må ha fremstått som en leende, lallende idiot. (Men ankom jobb i strålende hunør, da.)

Espen Beranek Holm har forøvrig nå fast plass på den laminerte.

Postet av: Kristiane at Januar 26, 2009 9:57 FM

Apropos podkasting og den laminerte listen: En kollega av meg har lokalisert d'herrer Atle Antonsen og Johan Golden på P4! (Jeg lyttet innimellom til Kanal24 ene og alene på grunn av dem, men plutselig var de borte.)

Og enda bedre: P4s podkaster kommer uten musikken som spilles i programmet. (Som min kollega uttalte: "- Da får jeg Golden/Antonsen, _uten_ Mariah Carey.")

Postet av: Kristiane at Januar 26, 2009 10:08 FM

I know! Dette er fordelen med å podkaste Radioresepsjonen også, slipper å forstyrres av kjip musikk. :D Har også prøvd meg på Verdt å vite, men fortrekker nok de som får meg til å fnise litt mer. Herreavdelingen er en favoritt. Kom over noen ganske fine dokumentarprogram fra svenske P3 også, forresten.
Hadde ikke fått med meg at Antonsen og Golden var i podkasteland igjen. Jeg slutta å høre på etter de forsvant fra Kommisjonen. Dette skal jeg sjekke etter jobb. :)

Postet av: Maren at Januar 26, 2009 3:06 EM

Når jeg blir stor og flytter inn i det tjueførste århundre og begynner å høre på podcaster, da skal jeg få hørt alle Radioselskapene. Det blir tider, det. Jeg gleder meg allerede.

Postet av: marken at Januar 26, 2009 3:51 EM

radioresepjonen i øret på lesesalen fungerer også særdeles dårlig..:)

Postet av: marthe at Januar 26, 2009 9:53 EM

Jeg tilbringer også mye tid in transit. Ut over å lese aviser, har jeg funnet at å høre på lydbøker er givende. Podkaster kan man vel sammenligne med korte lydbøker.

Heldigvis har jeg stort sett ikke funnet det for godt å ta fram PC-en og jobbe når jeg sitter på fly/tog/buss, i motsetning til en del av mine medreisende.

Postet av: Et aktuarliv at Januar 27, 2009 8:53 FM

Jeg kan melde at Antonsen/Golden fungerer om mulig enda dårligere på t-banen enn Hallo i uken. Jeg kommer selvsagt til å fortsette likevel, men kanskje prøve å finne et sete der jeg ikke sitter midt imot andre passasjerer. I dag forventet jeg nesten at noen hadde ringt etter et par hvite menn i snille frakker, som ville passe meg opp på holdeplassen jeg gikk av, og føre meg bort.

Aktuaren, jeg forstår det slik at du ennå ikke til det fulle har oppdaget podkastingens vidunderlige verden? I så fall håper jeg dette fungerer som et spark bak. :)

Postet av: Kristiane at Januar 27, 2009 11:47 FM

Du har helt rett i at jeg ikke har begynt med podkasting, og også at jeg burde gjøre det.

Når jeg hører på lydbøker, er det vanskelig å kombinere det med andre mp3-aktiviteter. mp3-spilleren min, som ikke er en ipod, kan huske hvor langt jeg har kommet i en lydbok når jeg slår den av, men den kan ikke huske det hvis jeg spiller av andre filer i mellomtiden. Så jeg må holde meg til én bok om gangen. Og da fins det mindre rom for å spille musikk eller podkaster i mellomtiden.

Kanskje jeg burde kjøpe en mp3-spiller til, så kan jeg bruke den til avspilling på med adhoc-basis.

Postet av: Et aktuarliv at Januar 28, 2009 3:43 EM

Kan du poste link til artikkelen? Det høres genialt ut, for man kan vel podcaste til en mp3-spiller fra sony også?

Postet av: Stine at Januar 28, 2009 10:37 EM

Stine: Artikkelen er utrolig nok ikke lagt ut på nett. Men http://nrk.no/podkast/ er et godt sted å starte. :)

Postet av: Kristiane at Januar 29, 2009 10:39 FM

Og tør jeg spørre når Morgenposten dukker opp som podkast? Sist jeg ville ha det, måtte jeg fikse det helt på egenhånd

Postet av: Arve at Februar 3, 2009 11:02 EM

Morgenposten har avgått ved døden etter omlegging av sendetider på RadiOrakel. Programlederne er plutselig tilbake by popular demand med en annen sendetid. Har vi flaks blir det podkast også.

Postet av: marken at Februar 4, 2009 3:20 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):