Kommentar: +$%#"!!)/?!!§

Det er derfor det er bra med blikkene i forkant. Da får du anledning til å summe deg og ta inn over deg situasjonen, sånn at du har større mulighet for å komme med en passende reaksjon i tide.

Jeg har opplevd noe av det samme på trikken i Oslo. Da satt det en fyr bak meg som først brukte første halvpart av turen til å plage to muslimske unggutter som satt bak ham igjen. God tid for meg å bli sint. Da de gikk av ble oppmerksomheten vendt mot meg, med dertil uegnet griseprat. Jeg smalt til ham så det sang og gikk og satt meg et annet sted. Han ble kastet av trikken på neste stopp. Ikke at det hjalp, jeg var fremdeles forbanna hele veien dit jeg skulle.

Postet av: Eira at Januar 15, 2009 7:02 FM

Herregud, som jeg ser den. Uforløst er ordet. Har selv opplevd å bli antastet av menn som på det gjeldende tidspunkt virket som de syntes det var den mest naturlige ting i verden. Og selv stod jeg igjen, tafatt og forbanna, uten å ha klart å lire av meg noen passende skjellsord. Og det er nesten verre enn selve grafsingen. Nå har jeg en fin, liten tale innøvd i fall det skulle skje igjen.

Postet av: Frøken Detektiv at Januar 15, 2009 8:16 FM

Hva du burde ha gjort er ikke det viktigste her, men hva visse personer ikke skulle ha gjort. Friskt mot og god nytt år, Kristiane!

Postet av: Rulle Kebab at Januar 15, 2009 10:12 FM

Jeg opplevde noe av det samme i Hausmannsgate for et par år siden, bare at da var det rumpa mi han fyren gikk etter. Han tok et grepa tak i den - uten forvarsel - og gikk videre som om ingenting hadde skjedd. Jeg ble himmelfallen, målløs og temmelig forbanna.

Og det jeg lurer aller mest på er; hva i all verden får de ut av det??

Postet av: Frøken Makeløs at Januar 15, 2009 2:11 EM

Det er sikkert forbudet mot kjøp av seksuelle tjenester som har drevet disse desperate mennene ut på gaten. Nå burde Mads Larsen kjenne sin besøkelsestid og skrive en skikkelig kronikk der han forsvarer deres rett til å grafse og tafse av hjertens lyst på forbipasserende kvinner.

Spøk til side, det kan nesten se ut som om slike folk finner en egen glede i å ydmyke andre. Og det er ikke en særlig hyggelig tanke.

Postet av: Erlend at Januar 15, 2009 7:40 EM

Godt nyttår til deg også!

Jeg har også spasert ned Pilestredet i dag, men slapp heldigvis unnna den slags behandling. Det er så fjernt å gjøre noe sånt at man knapt rekker å reagere rasjonelt, tenker jeg.

Hva i all verden de får ut av det, kan man jo godt lure på. Men som Erlend over her sier; det finnes sikkert enn sutregutt som klarer å skylde dette også på statsfeminismen eller noe sånt. Urk.

Postet av: Flopsy at Januar 15, 2009 7:59 EM

En idiot uten folkeskikk. Jeg visste ikke at sånt skjedde. En fordel med å ha B-cup kanskje.

Postet av: Ida at Januar 15, 2009 10:24 EM

Men herregud, hva _er_ det med folk? En venninne av meg ble utsatt for noe av det samme; hun satt og småsnakket med en fyr på et utested da han plutselig bøyer seg frem og tar henne på puppen. "Unnskyld, jeg tok deg visst på puppen, du ble ikke sur vel?" presterer så fyren å få seg til å si. Min venninne ble så paff at hun holdt på å si "nei, selvfølgelig ikke". Heldigvis hadde hun selskap av en annen venninne som påpekte at hun nettopp hadde blitt tatt på puppen av en fremmed mann, _selvfølgelig_ var hun sur. Hun var faktisk rasende. Hele greia endte med at puppetafseren fikk en øl helt over seg og jentene gikk derfra frådende av sinne.

Man blir jo så paff når man utsettes for oppførsel som er så til de grader upassende at det er vanskelig å hente frem de rette reaksjonene helt med en gang. Og så blir man ekstra sint etterpå fordi man ikke klarte å hente frem sinnet i tide. Lurer på om slike grafsere spekulerer i det.

Postet av: annetten at Januar 15, 2009 11:14 EM

Ifølge Mads Larsen er puppetafsing sikkert et iboende biologisk behov hos mannen, og vi må derfor finne oss i det.

Postet av: Eira at Januar 16, 2009 8:50 FM

Av og til lurer jeg på hva som ville skjedd hvis jeg måkte til en tilfelig forbipasserende mann, sånn som stedfortreder for de mannfolka som på ulikt vis har antastet meg gjennom tidene uten at jeg i befippelsen rakk å reagere.

Men folkens: Dere må ikke se dere blinde på Mads Larsen, Også også Arnt Folgerø gir til beste en argumentasjon man ikke vet om man skal le eller gråte av. "At menns paringstrang til tider går ut over opptuktelsen, er en historie som har fulgt oss fra tidenes morgen. [...] uskyldige utslag av denne naturlige trangen er illegitime, ja til og med straffbare i dagens norsk samfunn.".

I følge Folgerø er det et rettssikkerhetsproblem for menn at de ikke kan tafse fritt. Se kronikken fra november i fjor i Aftenposten. (Jeg kan ikke lage sånne fjonge hyperlinker, men her er url'en: http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article2772269.ece / . Legg spesielt merke til bylinebildet, åpenbart tatt med kamera på strak arm hjemme på badet.

Postet av: marken at Januar 16, 2009 10:56 FM

Dette er et tema som ikke egner seg for flåsete fleip (så jeg burde egentlig holdt kjeft). Om en tilfeldig forbipasserende mann hadde berørt mine genitalier på gata hadde jeg nok slått ham rett ned (så hadde han falt bakover, slått hodet i fortauskanten og dødd av hodeskader. Så hadde jeg blitt arrestert, mista jobben, mista omsorgen for ungen min, blitt alkoholiker og dødd av skrumplever i relativt ung alder) Men om en kvinne hadde gjort det samme ville jeg ganske sikkert ha tenkt. "Jøss, det var da frimodig og egentlig ganske artig!" Hva betyr det? (annet enn at jeg flåser) Jeg har ikke tenkt gjennom dette, sier bare min instinktive reaksjon her

Postet av: J.Thomas at Januar 16, 2009 11:53 FM

For no pakk, både tafserne, Folgerø og han-hvis-navn-ikke-må-nevnes-fordi-han-helt-sikkert-googler-sitt-eget-navn-hver-eneste-dag-i-sitt-selvpålagte-eksil-i-Argentina, hvor-menn-er-menn-og-kvinner-umælende-puledokker, og-det-kan-være-at-han-kommer-tilbake-hvis-vi-snakker-om-ham.

Postet av: Kevin at Januar 16, 2009 12:56 EM

Kevin: Jeg var i Thailand da M*ds Larsen så seg nødsaget til å forlate landet, og fikk bare såvidt med meg overskriftene. Det var omtrent like bittert som da du var i Ecuador da Eli Hagen kjørte ned slottstrappen.

Postet av: Kristiane at Januar 16, 2009 1:13 EM

Ida, jeg har D-cup og har heller aldri opplevd noe slikt. Tanken på å oppleve noe slikt fra en vilt fremmed vekker harme i meg, men det spørs om jeg hadde greid å summe meg til å reagere skikkelig hadde det skjedd.

Kristiane, hvordan reagerte den berusede mannen på danskebåten da du fiket til ham?

Postet av: Karine at Januar 16, 2009 1:26 EM

Jeg kom på at jeg HAR opplevd det, likevel. På et utested for noen år siden kom en mann og la hånda selvfølgelig på brystet mitt idet han gikk forbi. En drittsekk. Det opplevdes krenkende.

Postet av: Ida at Januar 18, 2009 3:09 EM

Here is an area that might be of help for you!

Postet av: Bottega Veneta Sale at August 23, 2012 3:31 FM

thank you for sharing the info..

Postet av: Louis Vuitton Bags at August 24, 2012 2:38 FM

I admire the valuable info you offer you inside your articles. I'll bookmark your website and have my kids examine up the following typically. I am really confident they will understand a lot of new stuff below than anybody else!

Postet av: LV Outlet at September 15, 2012 5:11 EM

You guys have a wonderful website intending the following, KIU!

Postet av: Celine Luggage Bag at September 23, 2012 3:55 EM

Incredibly cool! I assistance your view!

Postet av: Gucci Outlet at September 25, 2012 4:04 EM

Cheers for the info. Greatly appreciated.

Postet av: Burberry Handbags at September 25, 2012 6:27 EM

One of the best sites for relevant facts on this niche !?!

Postet av: Coach Outlet at September 26, 2012 12:42 FM

You've got your point via a great deal far better than I at any time could, thank you!

Postet av: Coach Outlet at September 26, 2012 3:42 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):