Kommentar: TV-høsten

Jeg forstår ikke hvorfor folk sier at de TV-programmene du nevner her passer best for folk med lav IQ. Jeg liker dem kjempegodt, jeg!

Postet av: Rulle Kebab at September 24, 2008 10:00 FM

Javel, Rulle K. Du liker kanskje Beat for beat også, da?

(Jeg fnyser ikke av BFB fordi jeg prøver å være kul og tøff. Men det er da et helt redselsfullt program? Mye på grunn av programlederen og deltakerne, selvsagt.

Dette opptar meg litt for tiden fordi jeg registrerer at det plutselig er helt greit å se på - og like - dette programmet. Selv for mennesker jeg har betraktet som oppegående. Dette har kommet for en dag samtidig som jeg har oppdaget at det med ett er helt normalt å ha vaskehjelp, og at det ikke er uvanlig å eie en (eller flere) vesker til 2-3000 kroner. Når ble det sånn, egentlig?)

Postet av: Kristiane at September 24, 2008 7:09 EM

Nei, jeg ser ikke på Beat for Beat. Det blir for høytsvevende og dypsindig for meg. For mye prat og ord som skal settes sammen. Får vondt i hodet av sånn.

Postet av: Rulle Kebab at September 25, 2008 9:32 FM

"Boy, is my thumb not on the pulse of America", sa Bill Hicks ved en anledning (jeg tror det var etter at et filmselskap hadde uttrykt bekymring for at tilskuere skulle bli frastøtt av de lesbiske sex-scenene i Basic Instinct), og jeg kan vel slutte meg til utsagnet (erstatt med passende geografisk område, selvsagt).

Jeg merker igrunnen at jeg føler meg litt klein bare ved å lese om Charterfeber, og hvis jeg slumper over en reklame for faenskapet må jeg kjappe meg over til Mythbusters eller Miami Ink før det går helt ille.

Postet av: annetten at September 25, 2008 12:49 EM

Nå lurte du meg selvsagt til å se «Himmel og helvete», og det som slår meg er at hun som spiller Claire Bennet i Heroes er klin lik en ung Sigrid Huun.

Postet av: Arve at September 25, 2008 1:32 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):