Kommentar: PGB og Bob

Vel, -er det ikke slik at nye tatoveringer skal publiseres med bilde? Jeg mener å huske at det er praksisen på denne bloggen...

Postet av: Helge at Juni 10, 2008 7:58 EM

Vel, -er det ikke slik at nye tatoveringer skal publiseres med bilde? Jeg mener å huske at det er praksisen på denne bloggen...

Postet av: Helge at Juni 10, 2008 8:27 EM

Jeg er bare nødt til å uttrykke hvor mye jeg hater både "En solskinnsdag" og "Idyll" av Postgirobygget! Har ikke hørt denne nye låta, men har en sterk følelse av at jeg hater den også.

"Jokerman" er forresten en veldig fin sang. Grattis med ny tattis.

Postet av: Karine at Juni 11, 2008 1:56 EM

Jeg har jo flere ganger gitt uttrykk for at jeg ikke ser hvorfor man skal hisse seg så voldsomt opp pga. musikk. Folk må jo få ha den musikksmaken de vil, er min tommelfingerregel. For en ukes tid siden satt jeg f.eks. barnevakt for ungene til en kompis med nær-40-årskrise som skulle på Kiss-konserten i Bergen. Jeg kunne ha nektet med den begrunnelse at jeg ikke vil bidra til å fremme sånt søppel, men nei. Liker folk sånn musikk, er det deres sak. Jeg har også påpekt at jeg har et viktig unntak fra denne regelen, og det er dansebandmusikk. Nå kan jeg imidlertid opplyse om at jeg har ytterelige et unntak fra regelen om musikalsk toleranse og det er....Postgirobygget!!!! Makan til møl skal man lete lenge etter; det har jeg alltid ment. Bob er best!

Postet av: Rulle Kebab at Juni 12, 2008 1:39 EM

Noen, fra et ukjent sted, vil kanskje mene at idyll kan ha en fengende melodi og kanskje gi en eller annen, fra et ikke-eksisterende sted, assosiasjon til sommerferie.

Postet av: Jon at Juni 20, 2008 9:14 EM

I was very encouraged to find this site. I wanted to thank you for this special read. I definitely savored every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

Postet av: college term paper at November 23, 2012 5:31 EM

Absolutely agree one hundred percent.

Postet av: buy research paper online at Desember 16, 2012 5:12 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):