Kommentar: Emballasjehelvete

Kremt. Akkurat den gaveposen kunne du vel takket nei til allerede i butikken?
Forøvrig er jeg rørende enig. Jeg takker alltid nei til småposer og denslags, og stapper alle innkjøp oppi mummimammas store veske, som jeg sleper rundt på. Av og til finner jeg igjen ting nedi der jeg ikke erindrer å ha kjøpt, og som jeg i alle fall ikke har savnet. Et uheldig utslag av Europris-syndromet, kanskje.

Postet av: marken at April 10, 2008 10:40 FM

Og dessuten: Hva med å gjenopplive den gamle ta-av-emballasjen-i-butikken-forbruker-kampanjen som var så vellykket med tannkremtubene for noen år siden?

Postet av: marken at April 10, 2008 10:44 FM

Steinhard Lem er miljøbevegelsens svar på Kjell Magne Bondevik.
Tungsinn og pietisme i skjønn forening.
Jeg legger faen meg ikke framtida til ungene mine i hans hender.
Det eneste med FIVH som har en stor underholdningsverdi er kontaktannonsene i blekka"Folkevett". Det er anbefalt lesning. Rasende festlige beskrivelser av økologiske småbrukarar av hankjønn som er glad i nakenbading, økologiske gulerøtter og flinke til å lage indisk mat.
Jeg pløyer disse kontaktannonsene de gangene jeg er innom biblioteket på sandakersenteret. Jeg leser og leser mens jeg ler meg nesten ihjæl.

Postet av: Henning at April 10, 2008 11:34 FM

Man trenger ikke være Steinar Lem (eller en fjern slektning av ham en gang) for å bli rasende på grensen til vanvidd av emballasjen som barneleker kommer i.
Helt enkle, små leker er pakket inn i avsindige mengder plast og papp, skrudd fast, sveiset fast og laminert inn på de snurrigste måter. Helsike heller, når man må frem med verktøyskrinet er det litt drøyt, altså. Jeg tipper at selv McGyver må melde pass på enkelte av de tingene.

Hrmpf.

Postet av: Hanne at April 10, 2008 7:38 EM

Jeg har faktisk nøyaktig samme inntrykk av Steinar Lem. Han holdt et foredrag da jeg gikk på videregående, og enda han ankom samme dag og vi ikke hadde ødelagt nattesøvnen hans i det hele tatt fikk vi altså den samme tordentalen om bortskjemte mammadalter med digre biler og uten tanke for miljøet. Jeg var veldig vennlig innstilt til å begynne med, og dritsur etterpå.

Postet av: Stine at April 11, 2008 8:47 FM

Kanskje han hadde et poeng som traff litt forkjært på et purungt sinn som følte seg litt truffet av beskrivelsen hans. Jeg var på et foredrag med Steinar forrige høst, på et borettslagseminar(!), og vi fikk så hatten passet hele gjengen.

Postet av: Espen at April 11, 2008 8:24 EM

Åh, som jeg kjenner meg igjen! Både i beskrivelsen av irriterende mye emballasje for en bitte liten ting og begeistringen av å kjøpe en kjole som pakkes inn i silkepapir.
Men grensa går ved silkepapir. Jeg er nesten tilhenger av å kjøpe karbonadedeig i løsvekt, melk fra tappekran osv. Det er ALTFOR mye emballasje i verden. Som eksempel kan jeg nevne bussbillettene på oslobussene - Ruter (eller hva de nå heter). En dag kjæresten min og jeg skulle busse fra St. Hanshaugen og videre ned i sentrum, betalte vi kontant. Pris pr pers er 25 kroner, og tilbake fikk vi (hold deg fast) 25 - tjuefem (!) 100-øres-billetter hver. Paffe som vi ble (forsinket også iom at sjåføren tilsammen måtte telle femti stk billetter) tok vi dem i mot og puttet dem i lomma. Noen få dager senere fant jeg igjen billettene da jeg tok på meg den samme jakka. Jeg bestemte meg for å sende dem tilbake til Ruter som en liten protest. Og tror du ikke jeg fikk svar? Jooda. Herr Informasjonskonsulent tok seg nærmest personlig nær av min lille klage-med-glimt-i-øyet-og-alvorlig-poeng.
Men da hadde jeg om ikke annet fått lettet på trykket.

Postet av: Elisa at April 17, 2008 4:19 EM

ugh... Jeg gremmes. Jeg gremmes.
Strømbebukser og annet kunne kommet i løsvekt i stedet. (uten at jeg kan komme på noen god ide på hvordan man skulle beskyttet strømpebuksa for hull og søl)

Postet av: frikke at Mai 13, 2008 4:30 EM

Jeg synes Steinar Lem er kul. Jeg har faktisk lagt mine barn i Steinar Lems hender. Jeg digger ikke rock, bare r&b og hip hop og vanlig pop. Steinar synes at rock er bedre enn alt som finnes på min ipod. Jeg digger også silkepapir på klærne jeg kjøper (og jeg gjenbruker det ikke (hva gjenbruker man silkepapir til?)) Steinar Lem er ikke pietistisk (det er en grunn til at han ikke giftet seg med noen gulrotspisende brukskunstdame fra Folkevetts kontaktspalter)
Men han takler ikke så godt å miste søvn på grunn av musikk - en gammel historie...

Forøvrig en god blogg som jeg gjerne leser mer av Kristiane!

Postet av: Arachne at Juli 4, 2008 1:38 EM

Have no enough money to buy a car? You not have to worry, because this is achievable to receive the www.lowest-rate-loans.com to work out such problems. Hence take a credit loan to buy all you need.

Postet av: VazquezCarol27 at Mai 11, 2010 12:14 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):