Kommentar: How to Win Friends and Influence People

Denne er jo så kjent at selv folk som har intet annet enn forakt til overs for selvhjelpsbøker (hvilket er den gruppen jeg selv tilhører) gjerne har hørt om den. Den blir jo omtalt i alskens populærkulturelle sammenhenger. Nå må du se mer på TV, Kristiane :>

Postet av: Lill at April 1, 2008 3:47 FM

Lill: Jeg innså det straks jeg hadde wiket tittelen. Det er vel faktisk verre å blottstille uvitenhet enn mangel på venner. ("Har venner men mangler populærkulturelle referanserammer", liksom.)

På TV-fronten er jeg mer ute å kjøre enn på lenge, dessverre.

Postet av: Kristiane at April 1, 2008 8:20 FM

Hva gjelder selvhjelp, og selvhjelpsbøker, så kan det varmt anbefales at alle ser Penn & Tellers Bullshit-episode "Self-helplessness", http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=7995256

Postet av: Arve at April 1, 2008 9:45 FM

Ang. fotnoter i dette innlegget: jeg tar det med fatning. Ang. selvhjelpslitteratur: selv sverger jeg til "Hemmeligheten". Den er ufattelig bra!!!!!

Postet av: Rulle Kebab at April 1, 2008 10:15 FM

Ganske kjent bok, ja...

Så en annen fyr på T-banen forleden, som leste boken "Winning". Litt av samme greia...

Mitt problem med slike bøker er dilemmaet som oppstår dersom man tenker seg at ALLE leste disse bøkene. Ville de da fungere? Ville alle kunne lese boken Winning, for så å alltid vinne? Over hvem i tilfelle?

Postet av: Erlend at April 9, 2008 7:47 EM

Det finnes jo en bok som heter "How to lose friends and alienate people" - en roman, ikke en selvhjelpsbok, og en endatil fornøyelig roman, såvidt jeg erindrer. Begynner å skjønne hva tittelen spiller på nå!

Postet av: Therese at Mai 25, 2008 1:18 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):