Kommentar: Rimi i VG-passasjen 4. januar 2008

Jeg løp veldig lite stolt inn på Obs i går ti minutter før stengetid (kunne bannet på at den var åpent til 22), og ble litt småsjokkert over å se hvor mange det var som tøffet rundt med all verdens tid. Jeg var mer stolt når jeg var ferdig betalt to minutter før stengetid med en anseelig handlekurv, men det betyr jo lite når det var igjen minst 20 stk som ikke så ut til å sette opp tempoet etter 5-minuttsoppropet engang.

Postet av: trofast torsk at Januar 4, 2008 2:45 EM

Åh ja... Har også jobbet i butikk, og hatet etternølere.. De som bare kunne subbe rundt i butikken helt til vi måtte sende ut diverse letemannskap for å gjete dem gjennom kassa og ut av døra. Da gjerne med ei lita brusflaske eller en enslig pakke dopapir i hånda.

Men det verste var egentlig å jobbe i klesbutikk med langåpent før jul. Var sjeldent hjemme før midnatt da.

Postet av: Cat at Januar 4, 2008 4:03 EM

Det er forskjell på å være udugelig og bare lei av sure og uoppdragne kunder som klager om en masse ting de som sitter i kassa verken er ansvarlig for eller kan gjøre noe med. Jeg har jobbet i matbutikk selv og vet at kundenes til tider forferdelige oppførsel (som man kan lure på om de henter fram når de går inn i en dagligvarebutikk, eller skjuler i andre sammenhenger) kan ødelegge motivasjonen og serviceinnstillingen til selv den ivrigste. Billigkjeder som Rimi er dessuten etter mine erfaringer belemret med dårlige ledere og slitne lokaler og pauserom, som ikke akkurat fungerer som den beste motivasjonen til å yte service. Likevel er det ikke en god løsning å ty til likegyldighet, men jeg må si jeg skjønner hvorfor noen gjør det. Smil og serviceinnstilling krever overskudd som overarbeidede og understimulerte butikkmedarbeidere ikke har.

Postet av: Houseman at Januar 5, 2008 1:58 FM

Da jeg jobbet i butikk, pleide vi hevde at alle burde ha et obligatorisk halvår i kassa. På den måten ville man kanskje få fart på en del etternølere!

For øvrig har jeg også blitt mye mer kravstor etter å ha sittet i kassa selv. Jeg har ingen problemer med nybegynnere, men ansatte som etter femte gangen fortsatt er like trege med å dra over båndet (løft - let - finn - snu rett - biiiip - neste), de burde fått et kurs i effektiv varebehandling (løft og vend raskt foran scanner til sier biiiip i samme bevegelse - neste!). Det er ikke rart det blir sure kunder av slik!

Postet av: Mariann at Januar 7, 2008 9:04 EM

cheapbeatshotsales.com

Postet av: cheap beats by dre at November 19, 2012 7:46 FM

cheapghdsale2012.com

Postet av: GHD Hair at November 22, 2012 4:15 EM

Girls Ugg Boots

Postet av: ugg uk at Desember 4, 2012 2:05 FM

lancel soldes

Postet av: Moncler at Desember 25, 2012 3:57 FM

Cheap Canada Goose

Postet av: cheap ugg australia at Januar 1, 2013 1:45 EM

I like how you write your articles! Thank you.

Postet av: assignmenthero at Mars 10, 2013 12:22 EM

cheap beats

Postet av: beats for under 100 at Mars 15, 2013 2:11 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):