Kommentar: Kjære NSB (og utviklerne av NSBs nettsider)

Nei og nei, huff og huff, huttetu (osv) Her var det jaggu mange fæle faktafeil i en post du!
LANGDRYGT å kjøre om Siggerud?? Tenk på den vakre naturen du får se ut av vinduet da! Og så får du sjansen til et sosialantropologisk lite studie samtidig, ved å se hvordan innbyggerene i landsbyene langs ruten lever sine liv.
STRABASIØST! Herrejemini da kvinne, de siste landeveisrøverene i de store skogene ble da tatt av fogdens menn for minst flere år siden! Og såvidt jeg vet er enda ikke ulveflokker smarte nok til å stanse en buss.
HENSIKTSMESSIG? Død og pine, er det KUN målet og ikke reisen som står i hodet ditt?

(om enn hyggelig) Hm, ok, satan, du redda'n inn me' den - stryk alt ovenfor

Postet av: J. Thomas at Desember 29, 2007 12:51 FM

Jan Thomas: Du sitter der og prøver å overbevise paven til katolisismen! Som alle oppegående mennesker vet, ville turen om Siggerud til de grader berike et besøk i kjipe-Ski. Men noen ganger er man i tidsnød. (Og sist jeg sjekket hadde ikke Siggerud åtte kinosaler - eller én for den saks skyld - så ærendet jeg hadde kunne ikke besørges der.)

Som en person vel bevandret i Akershus' utposter utroper jeg herved Siggerud til den nest beste - bak en annen bitteliten en (som også begynner med bokstaven S, selvsagt).

Postet av: Kristiane at Desember 29, 2007 1:21 FM

Som Siggerudemigrant og beßerwißer bør man være klar over følgende hvis man bestemmer seg for å sightsee det nest beste: (1) Meterologisk institutt kunne like gjerne sagt Siggerud i stedet for Spitsbergen hva temperaturen angår og (2) det er ikke Hønefoss eller Finnmarksvidda som er myggforskernes yndlingsyngleplass.

Postet av: Jon at Desember 29, 2007 10:51 EM

"Siggerudemigrant"? Du er ikke en av de politiske aktivistene som måtte flykte etter fagforeningenes store nederlag under de store Saltgruvestreikene på Siggerud på 80-tallet? Du var heldig som slapp unna. Livet ble hardt i de store Siggerudskogene i ettertid. Potethøsten slo feil i '89, det lå ihjelsultede folk i grøftene og på gangstiene hele den vinteren. RIMI nærbutikken ble plyndret så kremmeren måtte få ridende politi fra hovedstaden til å drive massene ut i skogene -der de fleste ble drept av ulveflokker. Idag er hovedveien gjennom Siggerud bare en avfallsplass, hvor de få gjenlevende raver rundt i hjemmebrent-tåka og roter i søppelhaugene for å finne noe spiselig mens de gjør sitt fornødne hvor det måtte falle de inn. Jeg selv klarer meg såvidt, med en liten stue i skogbrynet hvor jeg har frue og 15 barn å forsørge (Når isen legger seg om vinteren er det lite å finne på under bjørnefellen). Jeg selger hjemmebrent til veikroene og får solgt noen vaskebjørnskinn på handelsstasjonen på Klemetsrud, slik at de fine fruene i hovedstaden kan dekke seg i "ekte ozelot-skinn". Men livet er hardt, akk så hardt - ikke rart en stakkars gudfryktig mann må sitte og drikke mens han skriver dette...

Postet av: J. Thomas at Januar 2, 2008 1:02 FM

Jan Thomas: Jeg kjenner jeg gleder meg til din alder begynner å tynge (ytterligere), og aktiviteten under bjørnefellen uvegerlig vil fortone seg mindre interessant. For da kan vi vel vente oss Siggeruds historie i bokform? Jeg ser deg allerede for meg, skrivende nattestid, i det sparsomme skinnet fra et enslig talglys laget på restene av et villsvin.

En bok jeg vil tro mange ser frem til etter dine små teasere her på Kristiane.org. (For ikke å snakke om filmen!)

Postet av: Kristiane at Januar 2, 2008 11:45 FM

Written simply and tastefully. It’s pleasant to read. Thank u.

Postet av: http://termpaperwriter.org/ at Mars 21, 2013 3:30 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):