Kommentar: Bekjennelser

Jeg liker alt Timbaland produserer, vet ikke hva det er han gjør med rytmene og produksjonen, men det svinger. Også jobbet han jo med Björk på siste skiva hennes.

Atomkrig, ja. Av en eller annen grunn så jeg Threads på nytt igjen like før jul i fjor. Og den ødela nesten julen for meg, og vekket til live mange av de samme tankene jeg hadde på 80-tallet om atomkrig. Godt råd: Ikke se den filmen. Eller the Day After.

Postet av: Elf at Desember 27, 2007 12:51 FM

Passbilde nå!

Postet av: trofast torsk at Desember 27, 2007 11:16 FM

Jeg har det på akkurat samme måte med Band Aid!

Postet av: Guro at Desember 27, 2007 11:33 FM

God Jul, Kristiane!!!!

Postet av: Rulle Kebab at Desember 27, 2007 2:41 EM

Gledelig jul til deg, Rulle K.! (Eller var det et frekt se-nå-hisser-hun-seg-opp-over-musikk-igjen-god-jul du kom med der? I så fall parerer jeg med: Der holdt du deg hårfint innenfor grensen, Rulle K.! Husk hva Terry Pratchett sier: "Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.")

Guro: Godt å høre. :) Jeg følte meg ganske dum da det endelig gikk opp for meg.

Torsk: Jeg er da alt for forfengelig til å publisere uflatterende bilder av meg selv på nett! (Sovehårbildet var et unntak.)

Postet av: Kristiane at Desember 27, 2007 3:00 EM

Jeg avstår fra ytterligere kommentarer, men nøyer meg med å si Og Et Riktig Godt Nytt År!!!!(!)

Postet av: Rulle Kebab at Desember 27, 2007 4:53 EM

Æ syns atomkrig e for jævli (og at vinteren er for lang, da)og så håpa vi på at russera elska unga sine også...
Ikke akkurat gode eksempler på hva atomkrigangsten utløste av kunstnerisk utfoldelse, men nok av de mer kjente. I undergrunnen, blant punkere og radikalere kunne en jo alltid synge om hvor kjip en atomkrig ville være om en ikke kom på andre temaer i farta.
Timbalakelands tematikk blir noe fattig i forhold til verdens undergang synes nå jeg. Les: alt var mye bedre før!!!!!!!!!!!! (12 utropstegn, dævven, jeg er liiiite crazy a'?)

Postet av: J. Thomas at Desember 27, 2007 7:51 EM

Jan Thomas: For ikke å snakke om Ole I'Doles Framtidsskrekk:

Redd for hva dem tenker på/det eneste som mangler nå/en gæren mann med makten/og en knapp å trykke på

(Tekstene på Ole I'Doles første plate er undervurdert, synes jeg. Se, dét var brannfakkelen sin, det.)

Har vi flere? (Det har vi nok.)

Rulle K.: Takk for det gamle! (Som jeg pleier å si på denne siden av årsskiftet.)

Postet av: Kristiane at Desember 27, 2007 10:56 EM

Timbaland og Timberlake suger.

Postet av: Espen at Desember 28, 2007 12:13 FM

Espen: Men overprisede klær i beige og jordfarger er helt OK...?

Postet av: Kristiane at Desember 28, 2007 9:16 FM

Min eneste eksponering for Timbaland kommer fra å ha hørt på M.I.A. Og i den sammenhengen har jeg ikke tenkt på hvorvidt han har bidratt i positiv eller negativ retning. Jeg vet ikke engang hvilke sanger han bidrar på, må jeg innrømme. Han var heller ikke med på konserten i London i forrige uke. (Det var forresten første gang på veldig lenge jeg har stått i kø for å komme inn på en konsert. Det føltes som om jeg ikke hadde gjort det siden tenårene, men i virkeligheten var det nok ikke fullt så lenge siden.)

Justin Timberlake har jeg ikke hørt i det hele tatt, så vidt meg bekjent. Det kan jo tenkes at jeg har hørt ham i bakgrunnen uten å vite om det.


Jeg sitter og tenker på hva for en slags musikalsk bekjennelse jeg kan komme opp med for å matche listen du har laget. Akkurat nå kommer jeg ikke på noen. Det at jeg hører på M.I.A. er kanskje en tilstrekkelig bekjennelse i dette miljøet?

Postet av: Et aktuarliv at Desember 28, 2007 12:04 EM

Aktuaren: Jeg har et ikke-eksisterende forhold til musikken til M.I.A., akkurat som jeg har til Timbalands låter (bortsett fra den ene), og all musikken til Timberlake (i hvert fall den man ikke eksponeres for på radioen i ett kjør).

La meg også få legge til at jeg gir utrolig faen i hva slags musikk andre mennesker hører på. Jeg ser ikke engang ned på folk med en annen musikksmak enn meg, og har ikke gjort det siden jeg gikk på videregående. Det må man gjerne ha i bakhodet når man leser hva jeg skriver.

Postet av: Kristiane at Desember 28, 2007 12:34 EM

OK, da, jeg så litt ned på de som hev seg på Basement Jaxx-hypen sent på nittitallet. :)

Postet av: Kristiane at Desember 28, 2007 12:39 EM

Pst: det Band Aid-ordspillet tok jeg for sånn omtrent ett år siden. Du er ikke alene om å ha brukt litt tid på det, med andre ord. ;)

Postet av: Hanne at Desember 28, 2007 3:56 EM

Ka e no M.I.A? Soundtracket til Chuck Norris' mektige filmepos Missing in action? (og nei, jeg kødder ikke, gidder ikke google det bare) Høres veldig 80-talls punk ut iallefall; G.B.H, L.U.L.L , W.D.M , Ø.B.K. og en rekke andre festlige orkestre som neppe nådde noen form for medieoppmerksomhet.

Postet av: J. Thomas at Desember 29, 2007 12:37 FM

Mja, ok, jeg googla mia alikevel da (nysgjerrig som jeg er) og kom inn på en side som ga meg en pekepinn om hvordan epileptikere følte det på diskotek før de satte tidssperre på blinkelyset. Milde Moses, jeg må faktisk ta meg et glass port for å hente meg inn igjen!

Postet av: J. Thomas at Desember 29, 2007 12:55 FM

Ref. Band Aid-oppdagelsen din: Det tok meg sånn ca. 18 år å skjønne at Aristokattene henspilte på aristokratene.

God jul og godt nyttår, forresten!

Postet av: Karine at Desember 29, 2007 8:24 EM

Jeg var godt oppunder 30 selv da jeg tok den band-aid-greia.
-og i sommer oppdaget jeg at retriever-hunderasene heter det nettopp fordi de er hentehunder. Og jeg som blir regnet for å være godt over middels fluent in inglisj, da gitt.

Postet av: marken at Desember 30, 2007 8:13 EM

vet du at det finnes fora crocs nå??? Ja, med for inni!!!!
- og vel det mest syke er at jeg så det i en butikk i Barcelona - vi komenterte at DET kom til å slå ann i Norge:-) Så neste gang kan du om ikke noe annet - være varmere på beina når du går ut - iført crocs på dovrefjell!!!

Postet av: Josefin at Desember 31, 2007 12:15 FM

Josefin: Kristiane er allerede stolt innehaver av et par rosa crocs med hvitt pelsfôr, jeg antar det var de du brukte på fjellet, Kristiane?

Postet av: marken at Januar 4, 2008 12:54 EM

Det er ikke bare fordi jeg fyller 4-0 om kun kort tid, men nå følte jeg meg brått veldig gammel; Hvem i all verden er Timbaland og hva pokker er crocs?

Postet av: pegs at Januar 10, 2008 10:53 FM

Pegs: Du innehar den helt rette holdningen til Timbaland. Ikke bry hodet ditt med ham, du. Om du ved en inkurie skulle komme til å høre låten, hadde jeg vel fått så den rosa luen passet.

Crocs er jeg derimot mer forundret over at du ikke kjenner til. Det er karakteristisk fottøy av plast, gjerne i skrikende farver. Du som bor i Østfold, og (formodentlig) oppholder deg mye rundt svenskegrensen bør ha hatt rikelig anledning til å observere hele familier iført crocs i ulike farver. De er prikken under grilldres i-en, og får dannede mennesker til å grøsse og/eller le hånlig. Så snobbete er ikke jeg, men jeg er likevel glad ikke dere er en slik familie. Det kan bli litt mye.

Niesen din har et par rosa, forresten. Og hun misunner meg mine med pels veldig. :)

Postet av: Kristiane at Januar 10, 2008 7:16 EM

Oioioioioioi...Hvor skal jeg begynne?!? Hvis jeg leser riktig, og du helt seriøst ifører deg disse avklipte svømmeføttene frivillig, så kan jeg ihvertfall trygt legge hele lue-historien bak meg. Nei, vi er ikke en slik familie. Ei heller er noen andre i hele Østfold/Svinesund-området det. Dette er et Oslo-fenomen som straks bør retusjeres ut av historiebøkene, før framtidige slekter tror vi helt har mistet vett og gangsyn på 2000-tallet. Og tro ikke et sekund at min aversjon mot denne vederstyggeligheten har noe som helst med snobberi å gjøre. Det er av helt legitime og medmenneskelige årsaker jeg nå sier at ser jeg deg med noe slikt på bena, kommer jeg til å rive dem av deg og sette fyr på dem!

Postet av: pegs at Januar 11, 2008 1:49 EM

Pegs: Det var da svært. Dette overdimensjonerte engasjementet og den voldsomme aggresjonen over - tross alt - nokså uviktige saker minner meg om noe. Eller noen. Hm, hvem kan det være...? Aha! Meg selv på sent 80-tall/tidlig 90-tall, er det visst.

Jeg har ingen problemer med å forstå at mange ikke synes skoene er spesielt pene. Men at de skal være slik en raserikatalysator, har jeg vanskelig for å begripe. For du er ikke den eneste. Selv de mest saktmodige mennesker lar seg provosere av skoene, og tyr til skjellsord og utropstegn. Mens jeg selv, som lett fyrer meg opp over de mest uskyldige ting, synes de er ganske fine. Mye finere enn sånne Adidas-slippers, som vel kan sies å være 90-tallets crocs, i hvert fall.

Dog tror jeg deg når du sier dette (fra din side) ikke er snobberi. Og hele familier iført crocs har jeg altså problemer med selv. (Det er dessuten noe fjærstrykersk over menn i crocs.)

Postet av: Kristiane at Januar 11, 2008 2:58 EM

I går da jeg ryddet gjennom noen gamle plater, kom jeg over Hear'n Aid. Heavy metal rockernes veldedighetsplate for sultne barn i Afrika. Akkurat som deg tok det årevis før jeg skjønte Band Aid, men begge ordspillene i Hear'n Aid tok jeg fra første stund. Egentig er jo Band Aid et enklere ordspill.

Postet av: Elf at Januar 16, 2008 9:33 FM

Ahhh, der gikk det ikke så rent få lys opp for meg. Band-Aid? Selvsagt. Retriever? Bøtt åff kårs. Flau nå.

Postet av: alfaCharlie at Januar 21, 2008 9:02 EM

I have exactly what info I want. Check, pelase. Wait, it's free? Awesome!

Postet av: Matty at Desember 19, 2011 6:09 FM

9vXk0h lsvyfbwteznz

Postet av: ojqojmanz at Desember 21, 2011 12:25 EM

ugg outlet

Postet av: ugg outlet at November 3, 2012 8:40 EM

GHDS Sale

Postet av: cheapghdsale2012 at November 21, 2012 8:21 EM

ugg bailey button

Postet av: UGG Boots Australia at Desember 2, 2012 7:21 FM

Cheap Beats By Dre Studio

Postet av: monclerpascherveste.com at Januar 4, 2013 9:37 EM

cheap beats by dr dre

Postet av: cheap dr dre beats headphones at Mars 16, 2013 2:40 FM

beats for cheap

Postet av: fake dr dre beats at Mars 22, 2013 2:55 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):