Kommentar: De minst hippe menneskene i verden

Det er ikke bare ranselen som er ute - navnet også. "Hent ranselen din", sa jeg til seksåringen forleden. Han så bare dumt på meg: "Hva er en ransel?"

Postet av: Hanne at November 1, 2007 12:26 FM

Oi oi oi, "ser ikke bra ut" og "er ikke kult". Jaja.

Ta vare på innlegget og les det igjen hvis/når du får ett høyere plan av bevissthet. For dette blogginnlegget sier vanvittig mye mer om deg og hvor mange av dine verdier du har fordi du har tenkt igjennom dem på egenhånd vs. verdier du ubevisst har blitt tilført ved å se på TV.

Så merk det for fremtidig gjennomgang og les det igjen om 5-10 år... høyt saynnsynlig kommer du til å se deg selv med ditt nåværende plan av forståelse som direkte åndsfattig når den tid kommer.

Postet av: Øyvind Sæther at November 1, 2007 7:55 FM

Hanne: Haha!

Øyvind: Det slo deg ikke et øyeblikk at innlegget er skrevet i en litt spøkefull tone? Humoristisk, liksom? Nei nei. Det er selvsagt helt greit at du ikke synes det er morsomt, men å trekke mine gode og sosialistiske verdier i tvil, da gitt. :) Og TV-tittingen tror jeg vi kan se helt bort ifra.

Men det er hyggelig at du har tro på at jeg kan komme til å fremstå som en forbedret utgave av meg selv allerede om 5-10 år (hvis det er slik jeg skal forstå deg).

Postet av: Kristiane at November 1, 2007 9:13 FM

Kalosjer, dét er uhipt det! Og sixpence! Kalosjer og sixpence sammen er enda mer uhipt! Mener nå jeg da!

Postet av: Rulle Kebab at November 1, 2007 12:39 EM

Rulle K.: Jeg leste en artikkel i Aftenposten for et par år siden, om at kalosjer var moderne igjen. Det er visst særlig sånne menn i dress man ser på vei gjennom Slottsparken i halv ni-tiden om morgenen som har fått øynene opp for det gammelmodige fottøyet. De har visst ofte italienske sko med lærsåle, nemlig.

I min verden er det imidlertid ikke kult med kalosjer og sixpence. Og heller ikke dresser og italienske sko. :)

Postet av: Kristiane at November 1, 2007 12:56 EM

Ups, Kyrre Nakkim og jeg har da ganske lik sveis? Er dog ikke overrasket over å havne i kategorien fantastisk uhipp. :)

Postet av: trofast torsk at November 1, 2007 2:27 EM

Uhipp Torsk: Ta det med deg! Det er absolutt ingenting galt i å være uhipp. Tvert imot. :)

Postet av: Kristiane at November 1, 2007 2:34 EM

Kri: Uffda. Jeg skal kanskje ikke nevne det for husbonden, som trekker i sixpence bare han skal ut med søpla.

Postet av: marken at November 1, 2007 4:13 EM

Jeg innser at det er en viss fare for at det kan virke som jeg kommer med lamme unnskyldninger her. Men: Jeg har et svært likegyldig forhold til sixpencer. Jeg synes ikke det er spesielt kult, men uhipp-alarmen min går på ingen måte av. (Den går i det hele tatt svært sjelden.)

Og tro det eller ei, jeg gir stort sett utrolig beng i hva folk har på seg (et par unntak er det, som gutter/menn i hvite heklede luer).

Postet av: Kristiane at November 1, 2007 4:29 EM

Jeg må innrømme at jeg følte meg ganske truffet av innlegget ditt, jeg har alltid vært en dreven veskebruker, i og med at sekk, vel, det ser temmelig dumt ut som du sier. Men i høst tenkte jeg "Faen heller, nå gidder jeg ikke mer", og nå jeg trasker altså frem og tilbake til skolen, på fest og overalt, ikke med en sånn ganske fin fjellrevensekk som stort sett godtas, men med en gammel, brun skinnransel som ser mer og mer ut som den er laget av tarm, og som får meg til å se ut som en uteligger. Jeg går og håper på at noen skal synes jeg er retro, men foreløpig ser det mørkt ut. Leve ranselen!

Postet av: Danielle at November 1, 2007 5:18 EM

Jeg må innrømme at jeg følte meg ganske truffet av innlegget ditt, jeg har alltid vært en dreven veskebruker, i og med at sekk, vel, det ser temmelig dumt ut som du sier. Men i høst tenkte jeg "Faen heller, nå gidder jeg ikke mer", og nå jeg trasker altså frem og tilbake til skolen, på fest og overalt, ikke med en sånn ganske fin fjellrevensekk som stort sett godtas, men med en gammel, brun skinnransel som ser mer og mer ut som den er laget av tarm, og som får meg til å se ut som en uteligger. Jeg går og håper på at noen skal synes jeg er retro, men foreløpig ser det mørkt ut. Leve ranselen!

Postet av: Danielle at November 1, 2007 5:20 EM

Ransel før snus ANY day.

Jeg tror lærransel er på vei tilbake:)

Postet av: Maren at November 1, 2007 7:08 EM

Så rart. Jeg har ikke sett en gammeldags ransel på år og dag, jeg. Nå satt jeg her og lurte på hvor den ble av. Mimre.

Uansett ville jeg nok ikke reagert - for jeg er så langt fra hipp selv at jeg nok ville trodd det var hipt å bruke ransel igjen.

Synd om et sånt flott ord skal dø ut i språket vårt egentlig. Ransel. Det er jo mye finere ord enn sekk, egentlig.

Postet av: Fryd at November 2, 2007 12:05 FM

Da jeg var ung, var ranselen på vei til å bli erstattet av baggen. De kule i klassen -- jeg lurer forresten på hva de driver på med nå, kanskje de fortsatt er kule for alt jeg vet -- brukte ikke ransel, men derimot en bag.

Ulempen med med baggen i forhold til ranselen er naturligvis at man ikke kan ta den på ryggen, men må slenge den over én skulder i stedet. Det gjør det vanskeligere å sykle, for eksempel. Men det kule har vel aldri vært korrelert med det praktiske, det sier seg selv.

Ordet "bag" er foresten interessant idet det har foretatt en full rundreise. Det engelske ordet "bag" kommer fra det norrøne "baggi", som trolig ble tatt med til England av nordmenn med utferdstrang. På 80-tallet kom det tilbake til Norge, og ble brukt av de kule elevene.

Postet av: Et aktuarliv at November 5, 2007 10:19 FM

It's good that people can get the loans and that opens completely new chances.

Postet av: RoslynGoodwin35 at November 7, 2011 3:55 FM

GHDS UK

Postet av: Cheap GHD at November 18, 2012 12:56 FM

GHD Sale

Postet av: GHDS Sale at November 20, 2012 10:31 FM

cheapbeatshotsales

Postet av: Pink Beats By Dre at November 24, 2012 10:39 FM

Ugg Boots Outlet

Postet av: Cheap Uggs Boots at November 29, 2012 1:35 FM

uggs for cheap

Postet av: cheap ugg boots sale at Januar 2, 2013 3:29 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):