Kommentar: Ingen Kommer Undan Politiken på Tip The DJ

Jeg må bare få si at jeg er så imponert over deg og dine "kommentatorers" musikkunnskap. Sånn som dere kan diskutere små variasjoner i en melodi. Selv er jeg helt uten gehør eller kunnskap om musikk. Aner ikke hvem som spiller en melodi, husker ikke navn på band osv. Det er rett og slett nesten helt mørkt her. Men, jeg synes det er mye fin musikk, altså. Jada. Og nå skal du være DJ? Wow! Lykke til! Hilsen en fremmed

Postet av: Fran at September 11, 2007 8:15 FM

Jeg kan fortsatt huske den overveldende følelsen av velvære da vi ved det nærmeste bordet ble bedt om å ta over, da dj'en på salige Cruise Cafe ble syk eller lei og gikk hjem tidlig. Hvor vellykket det var for de andre gjestene kan vel diskuteres, da vi kjørte strikst etter "denne-må-dere-høre" -prinsippet og absolutt ikke etter "hva-vil-dere-høre" -linjen.

Postet av: pegs at September 12, 2007 10:42 FM

Pegs: Hva vi ville spille og hva publikum ville høre lot lykkeligvis til å være sammenfallende i går kveld. Løftet av den gode stemningen tok vi sogar music requests, noe ingen av oss vanligvis er villige til, i hvert fall ikke når det har lykkes oss å ta kontrollen over stereoen på en fest.

Tusen takk for sist til alle som kom i går! Takk til alle som danset, sang, lot seg rive med, og bidro med penger til radioen. Vi satte visstnok både publikums- og innsamlingsrekord.

Postet av: Kristiane at September 12, 2007 11:35 FM

Det at terskelen for music requests etterhvert ble såpass lav antas å henge sammen med at det overveiende ble requested ønskerepriser...

Postet av: marken at September 12, 2007 1:38 EM

Jeg må bare hilse og si at du er vanvittig morsom og god til å skrive. Har ikke vært innom bloggen din på en stund nå, men har allerede hatt flere gode lattere mens jeg har scrollet meg nedover forsiden. Takk!

Postet av: Karine at September 21, 2007 11:35 FM

Hello! Good website, check my at http://pharmacy0.110mb.com/medicines my name is medicines

Postet av: medicines at Mars 11, 2008 3:21 EM

Very entertaining information. Found a lot of things for yourself useful. Thx!!

Postet av: essay-writing-site.co.uk at Mars 22, 2013 4:44 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):