Januar 19, 2009

Another One Bites The Dust

- Jammen blir det mye lo når man bruker tørketrommel! Min kompis kom ut fra badet med en lodott av - i tørketrommelsammenheng - heller beskjeden størrelse i hånden. Snarere så den ut som noe som kunne ligget i et hjørne i stuen hjemme hos meg.

Jeg sluttet meg helhjertet til utsagnet, men la for sikkerhets skyld til at jeg gikk ut fra at han ikke mente lodotten han hadde i klypa var representativ. Han så uforstående på meg. - Ja, når du tømmer lofilteret, altså. Fortsatt et blankt blikk. - ... så er det jo MYE mer støv enn det der.

- Lofilter? kom det til slutt. Nevnte kompis fikk tørketrommelen i hus for 3-4 måneder siden. Jeg sprang lattermild ut på badet hans, og rev opp døren til tørketrommelen. Selv har jeg hatt tørketrommel i over ett år, så jeg lokaliserte straks filteret på hans maskin.

Var det lo! Den kompakte matten av støv minnet mest av alt om mislykket toving fra et 4H-kurs. Den var så tykk og fast at den kunne brukes som bordskåner, og minnet i konsistens om stålull. Jeg holdt den frem for ham. - Lo. Dette er lo.

Det kom for en dag at han nylig hadde tatt matten ut, kikket på den, og satt den tilbake igjen. Han trodde matten var filteret. - Dette, sa jeg, og pekte på nettingen rundt. - Dette er filteret. Det andre er støv fra tøyet ditt.

Han stirret sjokkert på meg, og jeg syntes jeg kunne ane en bekymring for t-skjorter og hettegensere i blikket. Selv holdt jeg på å le meg i hjel, og ertet ham resten av kvelden. Ekstra morsomt syntes jeg det var, fordi dette er en mann som med letthet kan skru fra hverandre og sette sammen igjen en motorsykkel. Snekre og skifte pakninger. Men åpenbart ikke sette seg inn i hvordan et av våre mest lettbetjente husholdningsapparater fungerer.

Postet av: Kristiane at Januar 19, 2009 11:33 EM
Kommentar

Hi hi hi... det er så ille at jeg nesten kunne ha gjort det samme selv... :-D

Postet av: Anette at Januar 20, 2009 9:52 FM

Hahahaha!

Jeg har forresten ei venninne som vasket alt tøy på 40 grader hele det første året hun bodde hjemmefra, for ingen hadde fortalt henne at det var valgmuligheter på vaskemaskinen.
At hun turte å fortelle det til noen er kanskje det mest overraskende. ;o)

Postet av: Hanne at Januar 21, 2009 8:30 EM

Jeg har ofte lurt på om kan kan lage nye klær av gammel lo, hvis man samler opp nok? Kan man karde den og spinne nytt garn?

Postet av: marken at Januar 22, 2009 1:17 EM

Hysterisk! En tur innom her og en fantastisk avslutning på en allerede super dag! Stor takk går både til deg og de begavede kommentatorene!

Postet av: Dagrun at Januar 22, 2009 11:10 EM

I dag fikk jeg forøvrig bragt i erfaring at også vaskemaskiner har lofilter. Det ante jeg ikke.
Det var vel derfor vaskemaskina stoppa den 22, like etter at jeg hadde kommentert over her. Den ville hverken slippe vann ut eller inn, og vi åpnet en slags ventil så det fosset råttent vann fra en eller annen slange utover hele gulvet. Nais.

I dag kom serviceteknikeren og plukket ut en liten lopropp fra langt inni et rør. Hmm.

Postet av: marken at Januar 27, 2009 11:36 FM

a review of its use in surgery and other indications which might be expressed by brands renowned for quality

Postet av: essays at Desember 25, 2012 8:04 EM

I read all your articles! Thanks for all the interesting information.

Postet av: royalessays.co.uk at Januar 18, 2013 1:52 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):