Desember 9, 2007

Tyst (för fan)

Hadde jeg visst at forrige innlegg skulle etterfølges av flere ukers taushet, hadde jeg nok tenkt meg om både en og to ganger før jeg publiserte det. Det er vanvittig irriterende å bli møtt av det sovehårbildet (og så uten sminke!) hver gang jeg kommer inn her. Men så lenge det ikke postes noe nytt, blir det jo liggende øverst.

Derfor dette (totalt meningsløse) innlegget. Og for at bildet skal rykke ytterligere nedover på siden, (re-)publiserer jeg et annet bilde, tatt for godt over 30 år siden. (Jeg hadde krøller da også.)


På vei til barnehagen.

Ellers skjer det ikke stort, gitt. Jeg venter. Verdens lengste helg nærmer seg slutten. Skjønt det føles som om tiden står stille, så helt sikker kan jeg ikke være.

Men jeg kan jo, sånn helt malapropos, nevne at Bruce Springsteen er inne på den laminerte listen igjen. Og jeg var ikke engang på konserten; et glimt av mannen på Kveldsnytt var nok. Til forskjell fra Joakim Thåström, som riktignok alltid er med, men da som Thåström anno 1980-tallet, er det Springsteen anno 2007 som er på listen. For en mann.

Postet av: Kristiane at Desember 9, 2007 5:13 EM
Kommentar

Lykke til :-) X fingrene for at du får det gode svaret - på mandag. På mandag morgen!!

Postet av: Randi at Desember 9, 2007 8:28 EM

For et søtt bilde - man får jo bare lyst å plukke deg opp og bære deg med seg!

Postet av: trofast torsk at Desember 9, 2007 10:16 EM

trofast torsk : Nemlig!

Postet av: Vind at Desember 10, 2007 10:47 FM

Bruce Springsteen? Utrolig godt valg, den kan jeg faktisk støtte deg på. Til tross for at jeg, som vi vet, har forlatt 80-tallsrocken. Men var på Waterboys-konsert for et par måneder siden, og det kan jeg love deg var saker. Spilte til og med Red Army Blues! Waterboys er nummer én på min laminerte band jeg har kjær-liste.
Ellers tenker jeg masse på deg og de helt fantastiske nyhetene.

Postet av: Silje at Desember 12, 2007 2:40 EM

Silje: Tenk at vi fant en lamineringskandidat å enes om! Dét hadde jeg ikke trodd ta temaet var oppe under rødvinsmiddagen på Solar. :)

Hvis Waterboys virkelig spilte Red Army Blues live, så ville konserten stått på min laminerte Konserter jeg gjerne skulle vært på-liste dersom en slik fantes. (Og det er når jeg tenker meg om ingen grunn til å ikke utarbeide en slik liste - bortsett fra at den muligens ikke behøver å lamineres.)

Når det er sagt, så er Mike Scott så langt unna min laminerte liste som vel mulig. Iik!

Håper vi sees på tirsdag! Gleder meg til å vise deg (i første omgang bilde av) Ulrikke. :)

Postet av: Kristiane at Desember 12, 2007 3:02 EM

If you want to buy a house, you would have to get the credit loans. Moreover, my sister usually utilizes a short term loan, which is really firm.

Postet av: ClementsLORENA at Januar 4, 2012 12:36 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):