Oktober 29, 2007

Da jeg var innom TV3 i sted havnet jeg midt oppi en reklame for tannpasta. En sånn hvor en tannlege sitter og snakker om produktet på en måte som får dialogen i Pelle og Proffen-filmene til å fremstå som naturlig og utvungen.

Dette er jo en velkjent formel for reklamefilm. Uten at jeg kan begripe hvorfor, for jeg har aldri sett et vellykket eksempel innen sjangeren. Den med damen som driver og smører seg inn med Paracet (eller er det Ibux?) i kremform tar muligens kaka. Men også denne tannlegen var helt utrolig stiv og kunstig, der han la ut om hvor flott tannpastaen var.

Naturlig nok koblet hjernen min ut mens han drev på. Og det var synd, for med ett hørte jeg ham si: - (...) tannkremen har til hensikt å beskytte. Tenke seg til! En tannpasta som har en hensikt (og muligens også en plan). Man får bare håpe den i tillegg er veloverveid og rettskaffen, ikke alt for emosjonell, og i hvert fall ikke urimelig.

Postet av: Kristiane at Oktober 29, 2007 11:54 EM
Kommentar

Jeg har klart å tilnærmet eliminere reklame fra livet mitt. Når jeg leser slik som dette blir jeg derfor veldig glad.

Postet av: Elf at Oktober 30, 2007 10:42 FM

"Zon. Hvorfor behandle heeleee kroppen hvis du vet hvor du har vondt".

Sjela mi har arr.

Postet av: Arve at Oktober 30, 2007 10:56 FM

Omtrent overalt på menneskekroppen finnes det hår - selv bak øret. Det er disse små usynlige hårene jeg kjenner krølle seg når jeg ser slike reklamer.
Jeg vil gjerne tro det beste om folk - i dette tilfellet at reklamefolkene ikke er direkte dumme og inkompetente. Derfor mener jeg bestemt at reklamen er laget slik for at publikum skal irritere seg mest mulig slik at man husker produktet. Jeg kan ikke fatte noe annet.
Spørsmålet som da dukker opp er: Vil man huske det med et positivt fortegn? Har reklamefolkene tenkt på det?

Postet av: Elisa at Oktober 30, 2007 11:19 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):