Mars 18, 2006

I Carries fotspor

Til tross for at mange rådet meg til det motsatte, ignorerte jeg Sex and the City helt til siste sesong ble vist på norsk fjernsyn. Overhodet ikke av prinsipp, snarere sløvhet. Jeg pleide ikke se på kanalen serien gikk på; jeg pleide i grunnen ikke å se så mye på TV.

Men så begynte sjette sesong. Jeg fikk tilfeldigvis med meg en av de første episodene, og ble fullstendig hektet. Da serien var slutt tørket jeg tårene med genserermet, og bestilte straks de fem første sesongene på DVD.

SATC-galore! Jeg satt limt til sofaen i dagevis, med øyne som lyskastere hvilende på skjermen. Episode etter episode rullet forbi, og jeg fikk ikke nok.

Det som var litt dumt, var at de fleste jeg kjente - de som tidligere hadde forsøkt å overtale meg til å se på SATC - på dette tidspunktet var temmelig lei av serien.

Mens jeg ville analysere, og snakke stygt om den pompøse Aleksandr Petrovsky (med spesiell vekt på når han ser på Steve med et blankt blikk etter å ha blitt oppfordret til å spille Billy Joel på pianoet). Jeg ville enda en gang gå gjennom episoden der Natasha jager Carrie ned baktrappen, og scenen på sykehuset like etterpå, når Carrie og Big skilles i vestibylen, og Carrie snur seg og sier: - We're so over, we need a new word for over. Jeg ville snakke om hvor hjerteskjærende men nødvendig det var at det ble slutt med Aidan, og hvor selvopptatt og trumpete Jack Berger var.

Men i ettertid jeg har da fått diskutert serien en del. Jeg har dessuten funnet ut at SATC er det perfekte samtaleemne å bringe på bane for eksempel når man skal treffe den nye kjæresten til en kamerat for første gang. Om samtalen går litt trått, er dette en bortimot perfekt måte å bryte isen på.

Om en uke er vi i New York! Jeg har selvfølgelig kjøpt billetter til The Sex and the City Tour. Det er selvsagt til en viss grad med tungen i kinnet jeg gjør dette, men jeg gleder meg ogå veldig til å sitte på trappen utenfor leiligheten til Carrie. Dog kommer jeg ikke til å følge oppfordringen som sto i bestillingsbekreftelsen jeg fikk:

Feel free to dress like your favorite character on the show! We've had plenty of Carries, Samanthas, Mirandas and Charlottes!


Tror ikke det, gitt.

Postet av: Kristiane at Mars 18, 2006 4:49 EM
Kommentar

Fantastisk by! Ha en super tur! Si fra hvis dere trenger noen tips :D

Postet av: Terje Mathiesen at Mars 18, 2006 5:41 EM

Alle jeg kjenner ler og peker nese av meg når jeg omtaler SJP (Carrie) som en av mine store tv/film-forelskelser.

Burde hive meg rundt å kjøpe dvd-ene, jeg også.

Postet av: Elf at Mars 18, 2006 6:33 EM

Elsker SATC. Men det visste du kanskje.

Postet av: Karine at Mars 19, 2006 2:47 EM

Jeg er i samme båt, også en av dem som kom over SATC vel sent - og ble hekta. Før jeg visste ordet av det var jeg eier av komplett serie. Det fungerer som narkotika, ikke før er en episode over, så forwarder man til neste. Bare en til! Og en til!

Misunner deg tour'en - gi rapport da, med bilder!

Postet av: Handbag at Mars 20, 2006 8:54 FM

Hej Lars.Se5 i din blog at du havde fundet en masse gamle ftbodldoing, er det noget du gerne vil af med, se5 er jeg meget interesseret, er storsamler af fodboldlitteratur. Du er meget velkommen til at skrive pe5 min mail MVHJimmy

Postet av: Maya at September 21, 2012 6:30 EM

g5KvEh zpemqzpsnqed

Postet av: ycqvmabp at September 22, 2012 7:37 FM

6HQVXr pwvamixfmlir

Postet av: mouetwwwdf at September 24, 2012 4:59 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):