Februar 9, 2006

Lindex + pupper = sant

Ja, det påstår de i hvert fall selv. Over hele byen har Lindex latt henge opp digre plakater som viser en dame som holder på å ta av (eller på) seg en BH, og teksten We love boobs!

Selv stiller jeg meg tvilende til Lindex' kjærlighetserklæringer. Hvis de virkelig elsker pupper, burde de ikke være romslige nok (bokstavelig talt!) til å føre BHer med cup-størrelse noen bokstaver lenger ut i alfabetet enn C? Selv om Lindex har et bedre utvalg enn de fleste andre kjedebutikkene, er de aller, aller fleste BHene i deres butikker kun laget i størrelse A-C.

Det er ikke videre kjærlig å få svært mange av sine kunder til å føle seg som misfostre når de bedrøvet konstaterer at selv ikke en kjerringbutikk som Lindex har BHer som passer - eller at utvalget i beste fall er svært begrenset.

Videre synes jeg Lindex er litt feige som bedyrer sin kjærlighet på engelsk. Det hadde vært tøffere av dere, Lindex, å bramfritt rope ut: Vi elsker pupper! Men da hadde det vel blitt bråk, tenker jeg.

Postet av: Kristiane at Februar 9, 2006 7:59 FM
Kommentar

hør hør!

Postet av: kristin at Februar 9, 2006 8:58 FM

Kunne ikkje vore meir einig!
Prøv www.bravissimo.com Eg vart svært nøgd! Elles finst jo Netty. (Trur dei har den i Oslo og)

Postet av: Signe at Februar 9, 2006 9:53 FM

Så sant, så sant!!! Jeg finner kun BHer i spesialbutikker, og da til en grotesk høy pris. Ja til bedre utvalg i butikkene!

Postet av: Icerose at Februar 9, 2006 1:45 EM

Fant denne bloggen å tænkte at det kunne vær nåkka førr mannen din:-)
har ingenteng med bh og cup å gjør.
http://www.blogging.no/blog.php/leptor01/post/7891

Postet av: Roger Steinbakk at Februar 9, 2006 2:16 EM

Høyr, høyr!

Postet av: Maria at Februar 9, 2006 2:44 EM

Flere enn meg som får øye på BHer som ser store nok ut, og så plutselig oppdager man at det er en amme-BH man har grepet fatt i?

Postet av: Ms Mynona at Februar 9, 2006 8:01 EM

Det ser ut til at jeg blir ganske alene i min kamp for å få størrelse 70A tilbake i butikkene. Vi med A-kopp later til å være en utdøende rase (bl.a. formedelst silikonens fremmarsj), og etter at den europeiske størrelsesmodellen ble innført, har butikkene nesten sluttet å ta inn 70-størrelsen. Hrmf.

Konklusjonen må bli at det bare er gjennomsnittskunden de er interessert i å tekkes.

Postet av: Elin at Februar 9, 2006 8:54 EM

I min ungdom hadde alle små pupper og noen av oss har det ennå.

Postet av: Klar a kopp at Februar 9, 2006 9:16 EM

BRAM subst.; (bare i uttr.) med brask og b. se BRASK (vbsubst. til BRAMME) BRAMFRI beskjeden; uten skryt ... BRAMME -et skryte; gjøre seg viktig (Store norske ordbok)
(Sorry, Kristiane! Men makan til omvendt onomatopoietikon...)

Postet av: mikl at Februar 9, 2006 9:17 EM

Pappa: Noe så utrolig irriterende! Jeg _vet_ jeg ofte har sett "bramfri" brukt på den måten jeg anvender det her, så dette må være en utbredt misforståelse. Dermed er det ikke annet å gjøre enn å slutte å bruke ordet - som jeg har sluttet å bruke uttrykket "stopp en hal". Det er en tap-tap-situasjon. Enten du skriver "stopp en halv" eller "stopp en hal"; svært mange mennesker vil uansett tro du har skrevet det feil.

Noe som er litt morsomt, spesielt i denne sammenheng, er at jeg lenge leste dette ordet feil. Jeg leste "barmfri".

Postet av: Kristiane at Februar 9, 2006 10:40 EM

Så langt har jeg hos Lindex funnet _en eneste_ BH som passer i både cup og omkrets. Den kjøpte jeg til gjengjeld fire av. Elsker pupper? Særlig.

Postet av: ina at Februar 10, 2006 2:22 FM

Det jeg lurer på er: i en verden med så mye silikon, hvorfor skal det være så vanskelig å finne en bh med stor cupsize og lite midjemål. Det skal jo være ideelt med en sånn figur, så hvorfor finnes det ikke passelig undertøy?

Elin: 70A har jeg sett både på lindex og H&M. Det er riktignok en del barnslig design, men ikke bare det :)

Postet av: Oddrun at Februar 10, 2006 12:30 EM

Og når man endelig finner en BH i stor nok størrelse, er stroppene tynne som spaghetti. Hva slags hold gir det da?

Postet av: Tussi at Februar 11, 2006 8:56 EM

Bruker mellom G og H-cup jeg da, prøv å få tak i noe lekkert der uten å leve på vann og luft i 2 mnd etterpå :/

Postet av: Janne at November 8, 2006 10:47 EM

Jeg jobber i Lindex og vil til vårt forsvar si at vi faktisk fører str. opp til F! Ikke mange, men spør du så får du hjelp! Ikke er det en kjerringbutikk heller! Jeg er 24 år, ung og sprek og synes Lindex har et utvalg som passer for damer i alderen 20-65 år! Takk for talen!

Postet av: Inglido at April 30, 2007 9:36 EM

HAHA idiotisk av lindex

Postet av: Maren at Februar 3, 2009 3:49 EM

Eg syns Lindex har utrolig bra utvalg eg, i forhold til H&M og aldre billig kjeder. Eg er selv ikke meir enn 17år men bruker 90DD, og handler altid der. Men nå lika jo eg litt enkle bher til å bruke i hverdan.
Mira

Postet av: mira at Mai 9, 2010 9:48 EM

If you want to buy a car, you will have to get the loans. Furthermore, my mother commonly uses a student loan, which is really fast.

Postet av: King21Victoria at Juli 14, 2010 11:54 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):