September 9, 2005

Landeplage

Sett at du hadde en bekjent - eller kanskje en kollega fortalte om en perifer venn - som gnålte i vei om en pike han hadde sett på t-banen, og som han ikke klarte å glemme. Det er viktig å understreke at det dreide seg om en vilt fremmed jente, ikke en gammel flamme eller en person han noen gang hadde lært å kjenne.

Han mjæret i vei om denne piken, om hvor vakker hun var, og om hvordan blikkene deres hadde møttes der i folkemengden. Hun hadde sørgelig nok vært i følge med en gutt, så han forsto at det var håpløst. Likevel klarte han ikke å få henne ut av hodet. Hva i all verden skulle han gjøre, og hadde han nevnt hvor nydelig hun var? Hun var vakker, så vakker, det var helt sant.

Ville vi ikke raskt blitt ganske lei av denne sutrete fyren? Ganske overfladisk er det da også, å gå så til de grader opp i denne piken, og det bare på grunn av hennes vakre ytre. - Herregud, get over it, liksom, ville vi sagt til hverandre. - Maken til destruktiv, møllesten om halsen-mentalitet. Han kjente henne jo ikke engang!

Men når det blir satt musikk til (klage-)sangen, og den fremføres av en følsom og melankolsk kjekkas - ja da selger platen i millionopplag, og ingen stiller et kritisk spørsmål. Petre a-lister låten, og også jeg (må jeg motvillig innrømme), kjøper sangen på iTunes.

Postet av: Kristiane at September 9, 2005 4:41 EM
Kommentar

vil bare si dette: identifiseringen er høy, selv om jeg er mann, og jeg liker å droppe innom siden når du har skrevet flere dager på rad. det blir litt mer å lese og sånn er det bare!

Postet av: nespent at September 11, 2005 2:25 FM

Kjekkas? James Blunt gjør meg så forbanna som jeg ikke har vært på flere uker. Jeg koker faktisk av rent raseri.

Postet av: Martin at September 22, 2005 1:41 EM

Må bare inn og sitere en setning fra siste utgave av ungdomsmagasinet Spirit (som av ukjente grunner finner veien til min arbeidsplass). I en heller negativ anmeldelse av Idol-Alis solodebut skriver Anne Gunn Halvorsen: "Tekstene skjemmes av nødrim, men det er mulig det ikke gjør noe nå som James Blunt holder kvinne trettito i et klamt heimlich-grep."

Enda godt du med et nødskrik hadde bikket 33 da du skrev dette, Kristiane. (For øvrig tyder skattelistene på at Halvorsen selv er 36.)

Postet av: Elin at Oktober 3, 2005 2:37 EM

Glemte å understreke at jeg selv er kvinne trettito, og at jeg ikke har latt meg forføre av Blunt.

Postet av: Elin at Oktober 3, 2005 2:39 EM

I am feeling so lucky to read this page, it's wonderful!

Postet av: pearl beads at Januar 23, 2013 8:48 FM

Thanks for sharing. i really appreciate it that you shared with us such informative post

Postet av: loose pearls at Januar 23, 2013 8:49 FM

Thank you for giving me the information provided, let me once again disintegration. Thank you, hope you the next post

Postet av: freshwater pearl ring at Januar 23, 2013 8:51 FM

Hmm ... Interesting argument. There is much to ponder. Thank you for the information !!!

Postet av: pro-dissertations.com at Mars 14, 2013 11:27 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):