September 5, 2005

Shabby, men ikke chic

Jeg trives godt med det upretensiøse og avslappede miljøet vi bor i, og savner på ingen måte Majorstuens uskrevne og strenge regler for antrekk selv i nærbutikken på hjørnet. Det hender stadig jeg oppsøker Tveita-senteret i joggebukse og med blankskurt fjes - og likevel føler at jeg er over gjenomsnittlig elegant i forhold til de andre kundene.

Likevel forbløffes jeg av en trend jeg har lagt merke til i skogen den siste uken: I Østmarka er det tydeligvis helt vanlig å gå tur iført kun BH på overkroppen! Og det er ikke snakk om BHer som kunne passert som bikinitopper, men utrangerte plagg med gulnede stropper og uheldig passform.

Ikke at jeg skal opptre som motepoliti. Jeg bare undrer meg over skikken, og funderer på om ikke grensen bør trekkes opp et eller annet sted mellom joggebukse i butikken og undertøy i lysløypen.

Postet av: Kristiane at September 5, 2005 4:24 EM
Kommentar

Denne trenden er gjeldene i Bymarka også. Det gjelder spesielt damer over 40. Og helst med slitte naturfargede BH-er. Jeg tror at noen av disse damene blir noe mer frilynte når de kommer ut i naturen enn de er ellers. Særlig vakkert er det ikke.

Postet av: Mildrid at September 5, 2005 6:51 EM

Godt å høre dette ikke er et rent østmarksfenomen, Mildrid. Jeg har tenkt litt mer over dette. Kan disse lettkledte damene være den kvinnelige ekvivalenten til Menn Som Absolutt Må Gå I Bar Overkropp Straks Solen Titter Frem? (Enten de befinner seg i butikken, midt på Karl Johan eller - iiik! - på trikken.)

Postet av: Kristiane at September 5, 2005 7:39 EM

Menn i bar overkropp er særdeles uestetisk. Det er spesielt menn som absolutt ikke burde gå i bar overkropp som har denne leie uvanen. De som kunne hatt grunn til det gjør vanligvis ikke det for å ikke bli ansett som briefere.

Og godt er det.

Postet av: Elf at September 6, 2005 10:16 FM

jeg glemmer ikke hvor rart jeg syns det var da 2 av nabodamene ( de to hjemmeværende, noe jeg faktisk også syns var litt spes. siden min mamma absolutt jobbet, tilogmed mere enn pappa) møttes hver dag uti blindveien mamma og pappa fortsatt bor i - når det var varmt - i sine vnalige klær, men uten genser over Bh en - ikke for at jeg skal klage på Bh ns utseende, men det er noen som syns det er helt greit å ta av seg genseren og opptre i Bh - i stedet for å se litt lengre enn nesa rekker og ta på seg bikini overdel UNDER genseren i tilfelle de får lyst til å ta av seg, når de er ute på tur.

Postet av: Josefin at September 6, 2005 10:48 FM

Jeg må seriøst komme meg ut i skauen oftere...

Postet av: fratho at September 6, 2005 5:05 EM

Det kjennest passande å nemne i denne samanhengen, at eg ein gong på Vidden mellom Fløyen og Ulriken møtte ei dame i bikini. Inkl. tanga, eller kva det heiter. Ekskl. alt anna, men vonleg hadde ho litt meir klede i fjellsekken sin.

Postet av: Maria at September 7, 2005 11:42 FM

Jeg blir pinlig berørt - jeg som selv er førtifire, og sikkert en utmerket representant sånn rent aldersmessig! Men, ALDRI går jeg med slike hudfargede, utvaskede BH'er. Hverken (heter det verken nu for tiden?) med eller uten klær utenpå.

Postet av: Fran at September 7, 2005 2:35 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):