Mai 7, 2005

Jeg synger E-ore (riktignok høyst ufrivillig)

Hva som er verre enn å ligge en hel natt med feber som fører til vekselsvis hetetokter og kaldsvette, så vond hals at man gruer seg til neste gang man må svelge - for ikke å si hoste! - og vondt i alle muskler i hele kroppen?

Det må være å ligge en hel natt med feber som fører til vekselsvis hetetokter og kaldsvette, så vond hals at man gruer seg til neste gang man må svelge - for ikke å si hoste! - og vondt i alle muskler i hele kroppen mens strofer fra Ravi & DJ Løvs E-ore kverner og gnisser uopphørlig i hodet ditt.

Selv ikke mitt gamle triks fra barndommen, brukt med stort hell i nesten 25 år mot sanger som setter seg på hjernen, fungerte; nemlig å rolig synge barneklassikeren Jeg vil bygge meg en gård inni meg.

Enkelte vil sikkert mene at dette var til pass for meg, ettersom jeg er en av temmelig få i min omgangskrets som faktisk - inntil nå - har likt sangen ganske godt (og vært villig til å innrømme det).

Den oppvakte leser kan vel tenke seg hvilken låt som strømmet ut av radioen da jeg skrudde på Petre på badet neste morgen. Jeg holdt på å gå ut av mitt gode skinn.

Siden onsdag kveld har jeg tilbragt godt over 50 timer i sengen. Jeg har også sett Lost og Idol på fjernsyn, vært en tur på jobb for å gjøre ferdig noen greier, og hatt besøk av svigerforeldrene mine. Alt sammen har jeg bare vage minner om. Men nå i kveld føler jeg meg bedre, og det eneste mantra som svirrer i hodet er dette: Lykke er smertes opphør.

Postet av: Kristiane at Mai 7, 2005 10:37 EM
Kommentar

God bedring!

Postet av: Mia at Mai 8, 2005 2:06 EM

Åppståppersnåpp.

Postet av: fratho at Mai 8, 2005 7:25 EM

Alt jeg har å si er at Rammstein fungerer som musikalsk eksorsisme på det meste. Sånn til en annen gang. Og håper du føler deg bedre :)

Postet av: annetten at Mai 9, 2005 12:30 FM

Schnii Schnaa Schnappi, Schnappi, Schnappi Schnapp!

Hjalp det? :)

Postet av: kristin at Mai 10, 2005 1:41 EM

litt morsomt - synes nå lille meg - har akkurat fått antibiotika kur av legen - JEG som er oppdratt slik, mente at dette OGSÅ kom til å gå over av seg selv - ja det har jo det også - ja feberen, delvis om ikke noe annet - men ikke den vonde halsen og når smerten krøp opp til øre, ja da gikk også jeg til legen!

Morsomt, pga at at jeg akkurat har funnet siden - syns den virker uttrolig festlig og skal komme igjen - og jeg har også ligget med feber, dog bare siden fredag...

Håper du alt er mye bedre og det ttil tross for at du ikke må ta antibiotika!!
Klem fra Josefin i Barcelona

Postet av: Josefin at Mai 11, 2005 12:34 FM

Been there, done that, i helga. Bortsett fra at det var Schnappi som kvernet (meget ufrivillig) rundt i hodet mitt...

Postet av: Solveig at Mai 11, 2005 1:05 EM

hei alle sammen!!!!!!!eg har fått beskjed av runescape jagex i podsten om eg kunne sende reklame om runescape.Runescape e verdens største online spill på nette.vis noen vil spille det eller allerede he en konto på det så gå inn på det og legg bi,a,op, i venne lista og vis eg e logged på så kan vi bli venner.vis eg får 100nye brukere på runescape får eg mye bra på runescape.P.S. E DET NÅGEN SOM E MEMBERS PÅ RUNESCAPE ? eg kan kanskje gji members te någen!!snakes

Postet av: runescape at Juni 23, 2005 10:09 FM

Maybe you're thinking about the free trial? It's a 14 day trial, the cards for them are sold in most game steros (like GameStop) for $1.99. The trial isn't the full game though you only can gain a few levels, you can't trade with other players, etc.As far as the full game itself there isn't a way, aside from hacking someone's account. It's a paid game, with no exceptions.If you're looking for a free MMORPG, a couple other games you could check out are Runescape (www.runescape.com) and Maple Story (www.mapleglobal.com).References : Was this answer helpful?

Postet av: Slah at Juli 13, 2012 2:03 EM

1Hm040 dvjolbxjyapr

Postet av: wzncrplrxar at Juli 14, 2012 7:44 FM

giWtDD lejzhnllhaik

Postet av: cglvflmg at Juli 15, 2012 10:29 EM

Very good brief and this post helped me alot. Say thank you I searching for your facts.

Postet av: Jimmy Choo Shoes at August 18, 2012 2:34 EM

What a excellent resource!

Postet av: Louis Vuitton Discount Bags at August 29, 2012 1:29 EM

Thank you for your well-thought content. I'm really at perform proper now! So I ought to go off with no reading through all I'd like. But, I place your web site on my RSS feed in order that I can read mor

Postet av: Buy Louis Vuitton Bags at August 31, 2012 1:27 FM

You guys have a wonderful website intending the following, KIU!

Postet av: Gucci Outlet at September 4, 2012 6:09 FM

You guys have a wonderful website intending the following, KIU!

Postet av: Coach Bags at September 17, 2012 4:13 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):