April 24, 2005

NM i øl

I går gikk årets norgesmesterskap i ølbrygging av stabelen i regi av Norbrygg. Min egen kjære ølhund og bryggemester harepus vant sølv i klassen sterke spesialøl!

I tillegg ble han nummer fire av 32 i klassen publikums favoritt. For å delta her må man stille med 18 liter av eget brygg, og vinneren kåres ved at publikum rangerer sine tre favoritter. Vi delte ut et belgisk hveteøl fra Hellerudtoppen - Kri Wit.

I dag fikk vi en detaljert mail med resultatene, der det kom frem at Grove Imperial Stout, som altså havnet på andreplass, fikk 41,50 poeng mot vinnerølets 41,75 poeng.

Det fikk meg til å føle det litt som da Ulrik og jeg vant i lotto: Gleden er stor, men jeg skjærer tenner når jeg tenker på hvor nær vi var å gå helt til topps. Da vi vant i lotto hadde vi seks rette + et tilleggstall - og i går var Geir Ove 0,25 poeng fra norgesmestertittelen. En trøst er at ølet er ett av tre som går videre til det skandinaviske mesterskapet i København i mai. (Samt at den liksom-bonderomantiske ølbollen vinneren fikk var utrolig stygg og klumpete.)

Det var altså ikke bare nybegynnerflaks!

Postet av: Kristiane at April 24, 2005 10:50 EM
Kommentar

Spar tennene dine. Du hadde 1/28 dels sjanse, hvilket fortsatt er svært lite statistisk sett. Faktisk er det utrolig dårlige odds. :)

Gratulerer med ølet! :)

Postet av: Elf at April 26, 2005 10:41 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):