Januar 9, 2005

Jag gillar hårdrock!

Perifert i min bekjentskapskrets befinner det seg to lange, gøyale og herlig spydige ingeniører. Jeg traff dem første gang over ganske mange utepils på Oskar Braaten på slutten av 1990-tallet. Etter en kveld full av latter og gjensidige fornærmelser, døpte jeg dem straks nebbenosene, og dette navnet har hengt ved dem siden.

Det er ikke ofte jeg treffer dem, dessverre. Særlig ikke begge på en gang (da er det aller morsomst!). Derfor var det ikke fritt for at jeg ble litt misunnelig da Geir Ove nevnte at han hadde vært sammen med begge to i et utdrikkingslag i går.

Spesielt da han fortalte om da de benket seg rundt bordet på restauranten der de skulle spise, etter en lang dag fylt av fjellklatring og paintball. Nebbenosene vrengte unisont av seg genserene, før de med et skrik konstaterte at de hadde på seg kliss like t-skjorter.

Og det var ikke snakk om nøytrale hvite eller blå Levis-t-skjorter, men langt mer iøyefallende klesplagg. Foran sto det Sweden Rock Magazine, og på ryggen JAG GILLAR HÅRDROCK, i skrikende, gule bokstaver. Tøffe t-skjorter, bevares, men når to personer som sitter side om side begge er iført dem, blir effekten omtrent stikk motsatt.

Som jeg skulle ha ertet dem om jeg hadde vært tilstede.

Postet av: Kristiane at Januar 9, 2005 8:40 EM
Kommentar

Ha-ha, jeg ble også informert om dette fantastiske opptrinnet. Må ellers signere alle godordene om disse to.

(For øvrig tror jeg den minste av dem ville blitt veldig stolt hvis han så at du kategoriserte ham som lang.)

Postet av: Elin at Januar 10, 2005 4:20 EM

Jeg må få påpeke at jeg er veldig lang, mens Ragnar ikke er så lang. Tilsammen er dog begge lange. Ellers gav jeg bort min t-skjorte til DJ'en på Café Con Bar, så nå er problemet løst. Ellers må jeg takke for smigrende omtale.

Postet av: Øyvind at Januar 20, 2005 11:05 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):