November 29, 2004

Æsj!

Etter at jeg hadde spist formiddagsmat var jeg plaget av en vemmelig lukt. Forgjeves snuste jeg rundt for å finne opphavet til den gyselige stanken. Da jeg bragte i erfaring at lukten faktisk fulgte meg, ble jeg virkelig alarmert. Den var særlig tydelig når jeg løftet telefonrøret, eller støttet hodet i hendene. Jeg kunne formelig se for meg en sky av små fluer over hodet mitt, slik illeluktende personer har i Donald-blader.

Omsider klarte jeg å lokalisere kilden: Jeg hadde kommet i skade for å dyppe genserermet (såvidt) i boksen med makrell i tomat ved lunsjdisken tidligere i dag. (Dette til tross for at jeg ikke engang hadde forsynt meg av pålegget.) En stund lurte jeg på om jeg måtte klippe av ermet, men etter en omgang med Zalo er det til å leve med (ut arbeidsdagen).

Postet av: Kristiane at November 29, 2004 1:17 EM
Kommentar

Megan congratulations on all your sscecus may this venture be a profitable one. We as a community are blessed to have you. I totally enjoy your work. I don't know most of your subjects and yet with your vision you make a still photograph come to life and that is what keeps my drawn to your work I look foward to your post on FB. May God continue to bless your family.

Postet av: Sinpachi at April 21, 2012 2:20 FM

ZDwv5M kbldkabyepxg

Postet av: hxwhdnx at April 22, 2012 1:13 EM

La marque de luxe française, une unité de LVMH, est prête à ouvrir son plus grand magasin en Chine à Shanghai le samedi, avec un escalier en colimaçon doré et sur invitation seulement rez-de-privé où les grands dépensiers peuvent obtenir leurs cheveux fait tout en rêvant des designs sur mesure pour sacs.

Postet av: Abercrombie Paris at Desember 24, 2012 10:33 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):