Oktober 8, 2004

White trash

Jeg satt vis a vis Verdens Største Idiot på bussen i sted. Han var i følge med en fåmælt kvinne, og inne på bussen traff de det jeg etter hvert forsto var sønnen i huset. Sønnen satt og bladde i Motorbørsen, et blad med annonser for bruktbiler.

VSI (hele veien i et bjeffende, brautende besserwisser-tonefall): - Jaså, gutt, du ser på bil?
Sønn: - Mhm.
VSI: - BMW? Du må'kke kjøpe BMW!
Sønn: - Næh, jeg hadde ikke tenkt det, da ...
VSI (avbryter): - ... pakkisene har overtatt BMW, vøtt. Mercedes også, har blitt helt ødelagt, var jo biler med litt klasse, men nå er det bare Ali Baba som kjører rundt i BMW.
[La meg få bryte inn her for å legge til at mannen selv fremsto som helt uten uten klasse (såvel som sjel), der han satt i sine syrevaskede olabukser]
Sønn: - Mamma, har du klippet håret?
VSI: - Nei, hu har bare røyta, HAHAHA. Nei, jeg sier det, jeg, hva blir det neste? Snart tar 'em vel over Audi også.

Jeg satte opp mitt mest morderiske ansiktsuttrykk, men det lot ikke til å bite på idioten. Heldigvis gikk de ikke av på samme holdeplass som meg; vi er altså ikke nære naboer. Jeg tror jeg ville hatt problemer med å avholde meg fra å hugge spaden i leggen på ham, om vi en gang ble satt til å spavende bed sammen på dugnad.

Opptrinnet fikk meg til å huske en episode fra mange år tilbake. Vi ventet på bord på Sult i Thorvald Meyersgate, og tok et glass i baren på Tørst så lenge. Dette var på den tiden Grünerløkka virkelig begynte å bli hipt, og jeg gjenkjente personene ved nabobordet som typiske vestkantturister. En poloskjortebefengt jypling henvendte seg til den sist ankomne: - Nei, det var visst litt lenge og vente før det ble noe ledig. Kanskje vi heller skal stikke ned til det der pakkisstedet? Av den videre samtalen forsto jeg snart at pakkisstedet de siktet til, var det meksikanske spisestedet og Grünerløkka-klassikeren Mucho Mas.

Postet av: Kristiane at Oktober 8, 2004 6:18 EM
Kommentar

Du kunne i det minste bedt dem dra rakt dit pakkisen gror. På Nordpolen.

Postet av: fratho at Oktober 8, 2004 9:55 EM

Eg set av ein eller annan grunn umåteleg stor pris på uttrykket "vøtt". Det betyr ikkje at eg orsakar den idiotiske åtferda til idioten.

Postet av: Olaug at Oktober 9, 2004 10:37 FM

Hver gang jeg leser slikt, så håper jeg av en eller annen grunn at Verdens Største Idiot ved et uhell og en søkemotor skal finne frem til dette innlegget, og kjenne seg og hele sin familie igjen.

Sjansen for at det skulle skje, ville vel bli betraktelig større om vi, ehm, kerydret dette innlegget med ymse pornobegrep, gjerne på en salig blanding av noe som ligner engelsk, og av og til ligner norsk.

Postet av: Arve at Oktober 9, 2004 2:25 EM

"Kerydret"? *Løper bort i skammekroken og graver seg ned*

Postet av: Arve at Oktober 9, 2004 8:41 EM

Disse to historiene er jo helt fantastiske!!! Først trodde jeg at Verdens Største Idiot som du snakker om var min egen far, men han har ingen kone, og jeg har ingen bror, så... Men jeg lover at jeg har hørt AKKURAT den samme beskrivelsen av hvem som kjører BMW, Mercedes OG Audi mange, mange, maaaange ganger før.........
Dessuten må jeg få tilføye at risottoen på Sult består av dårlig fisk og salatrester fra dagen før. Jeg og min samboer var der på en av våre første dates for tre år siden, og ettersom han er kokk, så er det detaljerte innholdet i maten alltid et spennende samtaleemne. Vi sammenlignet, og fant ut at tallerkenen min bestod utelukkende av grønnsaker som hans tallerken manglet og motsatt. (Vi spiste det samme så klart...) Ved nærmere gransking kom vi fram til at tomat, agurk, bladsalat og soggy paprika til vanlig hører hjemme i en salat, ikke en risotto. Ifølge menyen skulle både champinion, kantareller, løk og purre befinne seg på minst èn av tallerknene våre, men vi lette til ingen nytte...
Ergo: Ta rådet fra den suverene unge kokken: Spis aldri risotto på Sult i Thv. Meyers gate, de bare varmer opp gårsdagens blandede salat....

Postet av: Lena at November 1, 2004 7:31 EM

As usual this was a thoughtful submit today. You make me want to preserve coming back and forwarding it my followers?-.

Postet av: Coach Bags at August 20, 2012 4:19 FM

Great post! I'll subscribe proper now wth my feedreader computer software!

Postet av: Jimmy Choo Outlet at August 21, 2012 8:20 FM

This article may possibly be mentioned on Twitter by someone. genuinely?

Postet av: Louis Vuitton Outlet at August 24, 2012 9:02 FM

great advice and discussing,I'll get this amazing for me .thanks!

Postet av: Cheap Coach Purses at August 31, 2012 2:07 EM

Cheers for the info. Greatly appreciated.

Postet av: Where To Buy Michael Kors at September 1, 2012 11:03 EM

It really is good to possess the capacity to examine a great high quality article with practical specifics on topics that plenty are interested on. The stage that the information indicated are all first hand on reside experiences even guide a lot more. Proceed performing what you do as we really like readi?-

Postet av: Michael Kors Outlet Sale at September 2, 2012 2:06 FM

That is some inspirational stuff. Never knew that thoughts might be this varied. Many thanks for all of the enthusiasm to offer such beneficial data right here.

Postet av: Louis Vuitton Outlet at September 5, 2012 1:40 EM

Your point is valueble for me. Thanks!

Postet av: Cheap Coach Bags at September 25, 2012 10:56 EM

cheap uggs is a must for every girl's clothing have to go. Ugg boots. Low which can be fantastic, stylish, perhaps even more exciting highly functional shoes manufactured and developed in Australia Ugg boots are known with regard to the participation in the slightest. Ugg boots sale are made with excellent attention to detail and the material sheepskin.

Postet av: uggs at Oktober 11, 2012 10:46 FM

discount evening dresses

Postet av: cocktail dresses under 100 at Februar 7, 2013 10:38 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):